Dramă: o fetiță de 3 ani moare sufocată în mașină în timp părinții ei erau acasă uitându-se la un serial TV

O fetiță de 3 ani a murit blocată în interiorul unei mașini sub soare în timp ce părinții se aflau acasă urmărind un serial TV . Laura Black, în vârstă de 37 de ani, și iubitul ei Aaron Hill, în vârstă de 29 de ani, au uitat-o pe Rylee Rose Black în interiorul unui Toyota Prado din Queensland, Australia, la o temperatură de peste 34 de grade. Micuța a murit în chinuri îngrozitoare.

Rylee a fost dusă de urgență la Spitalul Universitar Townsville după ce a fost găsită de mama ei pe bancheta din spatele mașinii, dar medicii nu au reușit să-i salveze viața. Cuplul a fost arestat, dar la puțin timp au fost  au fost lăsați liberi. Aaron Hill și mama fetiței locuiesc împreună de câteva săptămâni.

Citește și Maddie, pedofilul german a fost transferat într-o altă închisoare. „Investigațiile sunt închise pentru următoarele luni”

Se pare că cuplul se certase înainte de a lăsa fiica cea mare la școală, iar la întoarcere au uitat de cea mică care adormise în mașină.  Au intrat în casă și s-au pus în fața televizorului urmărind serialul lor preferat.   Abia când au ieșit să-și ia fiica cea mare de la școală, au observat pe micuța Rylee inconștientă în mașină.

Cuplul așteaptă acum începerea procesului, în timp ce celelalte două fete au fost încredințate tatălui lor.

Pentru mai multe articole interesante rămâi cu noi pe RoMondoNews24

Urmărește pagina noastră de Twitter,  Odnoklassniki, Tumblr și Reddit

RoMondoNews24 este împotriva difuzării știrilor false. Veridicitatea informațiilor raportate pe romondonews24.com este verificată în prealabil prin consultarea altor surse.
Acest articol a fost verificat cu https://www.thesun.co.uk/news/worldnews/13335807/couple-binged-netflix-as-daughter-cooked-to-death/
Lasă un comentariu
Spread the love

O voce liberă fără stăpâni !
Un, blog, un portal de știri fără șefi ! Este gratis ! RoMondoNews24, un altfel de blog, un altfel de portal cu știri din întreaga lume. O sursă de informație fără ocolișuri și fără perdea. O sursă direct la țintă. Înființat în 2018, am reușit să intru în milioane de case de români din toată lumea cu informații de ultimă oră, extrem, sănătate, știri de actualitate, lifestyle, diaspora și curiozități.
Îmi place să dau voce celor ce nu au glas, celor care rămân în liniște de teamă să nu facă prea multă gălăgie, celor care stau ascunși de teamă să nu fie văzuți…
Dacă apreciați munca mea, modul meu de a scrie, puteți să mă susțineți cu un contribut oricât de mic și fără obligații. Mulțumesc pentru ajutor.