Drama intr-un parc: un baietel de 2 ani a fost sfasiat de un leopard

Drama intr-un parc: un baietel de 2 ani a fost sfasiat de un leopard

Tragedie într-un parc național din Africa de Sud, unde un baiat de doi ani a murit, sfâșiat de un leopard: s-a întâmplat în Parcul Național Kruger, iar victima este fiul unui angajat al parcului.

 

Animalul a fost identificat și ucis: directorul general al parcurilor naționale din Țara Fundației Mketeni a trimis condoleanțele familiei copilului într-o declarație emisă de organizație:

”Rugăciunile şi gândurile noastre sunt alături de familia sa în aceste momente dificile’, a declarat CEO-ul Parcurilor Naţionale Sud-Africane, Fundisile Mketeni, potrivit Daily Mail.

 

‘Nu este niciodată uşor să pierzi o persoană iubită, mai ales în astfel de circumstanţe tragice; acesta este riscul cu care ne confruntăm zilnic, ajutând la conservarea speciilor în folosul tuturor’, a adăugat acesta.

 

Te-ar putea interesa și O femeie si-a mancat copilul de 1 ani fara sa stie, dupa ce jihadistii l-au ucis si l-au gatit

Pentru mai multe articole interesante rămâi cu noi pe MondoNews24

Urmărește pagina noastră de Facebook

Lasă un comentariu

O voce liberă fără stăpâni !
Un, blog, un portal de știri fără șefi ! Este gratis ! RoMondoNews24, un altfel de blog, un altfel de portal cu știri din întreaga lume. O sursă de informație fără ocolișuri și fără perdea. O sursă direct la țintă. Înființat în 2018, am reușit să intru în milioane de case de români din toată lumea cu informații de ultimă oră, extrem, sănătate, știri de actualitate, lifestyle, diaspora și curiozități.
Îmi place să dau voce celor ce nu au glas, celor care rămân în liniște de teamă să nu facă prea multă gălăgie, celor care stau ascunși de teamă să nu fie văzuți…
Dacă apreciați munca mea, modul meu de a scrie, puteți să mă susțineți cu un contribut oricât de mic și fără obligații. Mulțumesc pentru ajutor.