Drama înainte de naștere: medicii îi spun mamei că bebelușul va muri în termen de 2 săptămâni

Drama înainte de naștere. O tânără mamă a fost devastată de vestea că fiul ei va muri la doar 2 săptămâni de la naștere din cauza unui sindrom cardiac sever.

Ziua nașterii unui copil pentru părinți și mai ales pentru o mamă este una dintre cele mai frumoase zi din viață. După 9 luni de gestație și viață în simbioză cu fiul ei, mama își poate ține în sfârșit copilul în brațe și se poate uita în ochii lui. Întregul complex de emoții car epentru o Michelle a fost distrus într-o clipă. Femeia a descoperit că bebelușul, Harry , ar fi murit în cel mult 2 săptămâni după naștere din cauza unei forme severe de sindrom hipoplastic al inimii .

Michelle a rămas însărcinată la doar câteva luni după ce a născut primul ei copil. Când doctorul i-a spus vestea nu i-a venit să creadă. Nu era pregătită pentru sosirea unui alt copil la o distanță atât de scurtă, dar după ce a vorbit cu soțul ei, au decis că îl va întâmpina cu bucurie.

Descoperă o tumoare pe creier imediat după naștere: tragedia unei mame de 21 de ani

Ecografiile făcute în primele săptămâni de sarcină nu au dezvăluit probleme și se părea că totul merge bine. Totuși, la cea de-a 34-a săptămână de gestație, medicul ginecolog a descoperit că bebelușul suferă de HLHS și le-a comunicat părinților. Cei doi s-au consultat cu medicul, au întrebat alți specialiști și au decis să continue sarcina. Boala poate fi de fapt combătută cu o operație pe inimă la scurt timp după naștere.

Deși știau despre riscurile pe care le întâmpină copiul tânărul cuplu speră că totul se poate rezolva în bine. Speranțele lor au fost însă oprite la scurt timp după naștere, când medicii le-au spus că micuțul Harry suferă de cel mai grav caz de HLHS pe care l-au văzut vreodată și că va supraviețui doar două săptămâni. Acum, copilul este internat în spitalul din Derian , unde primește îngrijiri paliative. Părinții au fost distruși de acestă veste , dar încearcă să se bucure de fiecare moment care le-a fost acordat împreună cu fiul lor:

“Este greu – explică Michelle pentru ‘ Daily Star’- nu avem timp să ne obișnuim cu ideea, dar fiecare zi petrecută cu el ne face să ne simțim norocoși. Am pregătit aproape toate detaliile înmormântării și în acest moment mă simt puternică, dar când se va întâmpla… nu voi fi ”.

Pentru mai multe articole interesante rămâi cu noi pe RoMondoNews24

Urmărește pagina noastră de FacebookTwitter și Instragram

Lasă un comentariu
Spread the love

O voce liberă fără stăpâni !
Un, blog, un portal de știri fără șefi ! Este gratis ! RoMondoNews24, un altfel de blog, un altfel de portal cu știri din întreaga lume. O sursă de informație fără ocolișuri și fără perdea. O sursă direct la țintă. Înființat în 2018, am reușit să intru în milioane de case de români din toată lumea cu informații de ultimă oră, extrem, sănătate, știri de actualitate, lifestyle, diaspora și curiozități.
Îmi place să dau voce celor ce nu au glas, celor care rămân în liniște de teamă să nu facă prea multă gălăgie, celor care stau ascunși de teamă să nu fie văzuți…
Dacă apreciați munca mea, modul meu de a scrie, puteți să mă susțineți cu un contribut oricât de mic și fără obligații. Mulțumesc pentru ajutor.