Dramă în Stele Unite! Un băiat în vârstă de 6 ani a fost găsit mort în Lacul Michigan: dispăruse cu o zi înainte

Dramă în Statele Unite.  Un băiat în vârstă de 6 ani, Iain Rowe , a fost găsit fără viață după 24 de ore de căutare  .

Trupul său  a fost găsit de o echipă de scafandri duminică seară , 7 iunie printre pietrele din Lacul Michigan , unul dintre cele cinci mari lacuri din America de Nord. Corpul copilului a fost transferat la spital unde se va efectua o autopsie pentru a clarifica dinamica accidentului.

Băiețelul, originar din Ferrysburg, dispăruse sâmbătă după-amiază în timp ce se afla în Holland State Park Iain fusese văzut ultima dată înotând în apă într-un costum de baie cu dungi albastre și albe.

Oroare în Ucraina: o femeie și-a tortura și ucis vecinul de casă

În același timp, odată cu dispariția copilului, ar fi dispărut și un tânăr de 17 ani, Christian Ngabo, din Grand Rapids, în timp ce făcea baie împreună cu fratele său de 19 ani, care din cauza curenților nu a mai reușit să ajungă la mal. Până l acestă oră corpul tânărului nu a fost găsit iar forțele de ordine îl caută fără oprire.

Potrivit anchetatorilor, cele două cazuri nu sunt legate și ar fi vorba despre o tragică coincidență.

Pentru mai multe articole interesante rămâi cu noi pe RoMondoNews24

Urmărește pagina noastră de FacebookTwitter și VK

 

Lasă un comentariu
Spread the love

O voce liberă fără stăpâni !
Un, blog, un portal de știri fără șefi ! Este gratis ! RoMondoNews24, un altfel de blog, un altfel de portal cu știri din întreaga lume. O sursă de informație fără ocolișuri și fără perdea. O sursă direct la țintă. Înființat în 2018, am reușit să intru în milioane de case de români din toată lumea cu informații de ultimă oră, extrem, sănătate, știri de actualitate, lifestyle, diaspora și curiozități.
Îmi place să dau voce celor ce nu au glas, celor care rămân în liniște de teamă să nu facă prea multă gălăgie, celor care stau ascunși de teamă să nu fie văzuți…
Dacă apreciați munca mea, modul meu de a scrie, puteți să mă susțineți cu un contribut oricât de mic și fără obligații. Mulțumesc pentru ajutor.