Dramă în Spania! O femeie și-a ucis fiica de 5 ani și a încercat să se sinucidă: cadavrul bunicii micuței a fost găsit într-un rău

O fetiță în vârstă de 5 ani a fost găsită fără viață în camera unui hotel după ce un rezident a observat mama așezată pe pervazul ferestrei. Forțele de ordine au intrat în camera hotelului  pentru a împiedica femeia să se arunce și au descoperit cadavrul fetiței întins pe pat și femeia cu tăieturi evidente la nivelul mâinilor. Pare a fi un caz aparent închis, dar misterul s-a adâncit din cauza altor evenimente conexe.

Drama a avut loc în Logroño (La Rioja), Spania. Micuța era fiică de părinți divorțați și  fusese încredințată tatălui. Femeia avea voie să ia fata în fiecare weekend, dar duminică seară, fostul soț a denunțat autoritățile că fosta soție nu adesese fata acasă la ora stabilită. A doua zi dimineață un bărbat care locuiește în apropierea hotelului Los Bracos , raportase ceea ce părea a fi o femeie care avea inteția de a se sinucidă. Polițiștii au spart ușa camerei de hotel  și au făcut descoperirea macabră: fata, întinsă pe pat lipsită de viață, dar nu arăta semne evidente de violență, raportează 20minutos.es .

Citește și A abuzat de 47 de copii nevinovați: pedofil australian condamnat la 35 de ani de închisoare

 

După arestarea mamei fetiței , un membru al familiei a înmânat anchetatorilor câteva scrisori , aparent găsite în casa femeii, în care era anticipată cumva voința de a ucide copilul și apoi de a se sinucide . Un element cheie pentru investigații, după cum a raportat și LaRioja.com . Cazul a devenit și mai delicat  când  în evidențele hotelului nu figurau numai fetița  și  mam  dar și  bunica micuței, care era de negăsit.

La puțin după 24 de ore de la intervenția poliției cadavrul femeii a fost găsit în apropierea malurilor râului Ebro, nu departe de hotel. Potrivit unui  raport medical care datează din 2018, mama de 35 de ani suferă de probleme mintale.  Se așteaptă rezultatele  autopsiilor pentru a clarifica cauzele decesurilor.

Pentru mai multe articole interesante rămâi cu noi pe RoMondoNews24

Urmărește pagina noastră de FacebookTwitter și Instragram

Lasă un comentariu
Spread the love

O voce liberă fără stăpâni !
Un, blog, un portal de știri fără șefi ! Este gratis ! RoMondoNews24, un altfel de blog, un altfel de portal cu știri din întreaga lume. O sursă de informație fără ocolișuri și fără perdea. O sursă direct la țintă. Înființat în 2018, am reușit să intru în milioane de case de români din toată lumea cu informații de ultimă oră, extrem, sănătate, știri de actualitate, lifestyle, diaspora și curiozități.
Îmi place să dau voce celor ce nu au glas, celor care rămân în liniște de teamă să nu facă prea multă gălăgie, celor care stau ascunși de teamă să nu fie văzuți…
Dacă apreciați munca mea, modul meu de a scrie, puteți să mă susțineți cu un contribut oricât de mic și fără obligații. Mulțumesc pentru ajutor.