Dramă în Ohio: un bărbat a împușcat cei trei copii ai iubitei sale: doi sunt morți, al treilea este foarte grav

Doi copii au fost uciși, iar altul este internat în stare critică. Acesta este bilanțul dramatic a unui atac care a avut loc vinerea trecută într-un apartament din Ohio , în orașul Toledo. Potrivit reconstrucției poliției, autorul crimelor este Kevin Moore, în vârstă de 27 de ani, iubitul mamei victimelor.

Bărbatul a fost arestat pentru crimă și se află în prezent într-o închisoare din județul Lucas. „Credem că am arestat făptuitorul”, a declarat locotenentului poliției din Toledo, Daniel Gerken, reporterilor de la locul crimei.

Citește și Copilul din Hunedoara care a fost izbit la pământ are „traumatism cranian grav, cu amnezie retrogradă”

Potrivit poliției, atacul criminal a avut loc în urma unei dispute interne între Moore și partenerul său, mama a trei copii.

Pentru mai multe articole interesante rămâi cu noi pe RoMondoNews24 și Google News

Urmărește pagina noastră de Twitter, Instagram, Linkedin, Odnoklassniki, Tumblr și Reddit

RoMondoNews24 este împotriva difuzării știrilor false. Veridicitatea informațiilor raportate pe romondonews24.com este verificată în prealabil prin consultarea altor surse.

Lasă un comentariu
Spread the love

O voce liberă fără stăpâni !
Un, blog, un portal de știri fără șefi ! Este gratis ! RoMondoNews24, un altfel de blog, un altfel de portal cu știri din întreaga lume. O sursă de informație fără ocolișuri și fără perdea. O sursă direct la țintă. Înființat în 2018, am reușit să intru în milioane de case de români din toată lumea cu informații de ultimă oră, extrem, sănătate, știri de actualitate, lifestyle, diaspora și curiozități.
Îmi place să dau voce celor ce nu au glas, celor care rămân în liniște de teamă să nu facă prea multă gălăgie, celor care stau ascunși de teamă să nu fie văzuți…
Dacă apreciați munca mea, modul meu de a scrie, puteți să mă susțineți cu un contribut oricât de mic și fără obligații. Mulțumesc pentru ajutor.