Dramă în Elveția: un tată și-a ucis cei doi copii după care s-a sinucis

O altă dramă în micul oraș elvețian Eschenz identică cu cea din Italia, Lecco : tragedia în care doi copii au fost uciși de un tată care decide să se sinucidă se repetă la puțin peste 300 de kilometri distanță . Cazul, raportat în presa locală , a provocat un șoc enorm în Elveția, unde rezultatul autopsiei pe cadavre a fost dezvăluit ieri. În acest caz cei doi copii de 7 și 4 ani au fost  uciși într-un apartament de tatăl lor, un german de 38 de ani, care s-a sinucis provocându-și răni cu un obiect ascuțit.

Cauza decesului celor doi copii trebuie să fie încă să fie stabilită, pentru că nu au prezentat leziuni externe, dar examinările efectuate de institutul de medicină legală exclus intervenția unor altor persoane . Mama celor doi copii, a declarat sub șoc că fostul partener nu era de acord cu despărțirea.

Și-a sugrumat cei doi copii gemeni și s-a sinucis. Ultimul mesaj către soție: „Nu-ți vei mai vedea copii niciodată”

Omuciderea-sinuciderea a avut loc în Elveția între sâmbătă seara și duminică la prânz și prezintă la prima vedere multe asemănări cu cele întâmplate în noaptea dintre vineri 26 și sâmbătă 27 iunie (adică cu câteva ore înainte) în Margno , un oraș de munte din provincia din Lecco, Italia, unde doi gemeni în vârstă de 12 ani, Elena și Diego au fost sugrumați de tatăl lor Mario Bressi. După crimă bărbatul s-a aruncat de pe un pod.

Pentru mai multe articole interesante rămâi cu noi pe RoMondoNews24

Urmărește pagina noastră de FacebookTwitter,  Instragram și Odnoklassniki

Lasă un comentariu

O voce liberă fără stăpâni !
Un, blog, un portal de știri fără șefi ! Este gratis ! RoMondoNews24, un altfel de blog, un altfel de portal cu știri din întreaga lume. O sursă de informație fără ocolișuri și fără perdea. O sursă direct la țintă. Înființat în 2018, am reușit să intru în milioane de case de români din toată lumea cu informații de ultimă oră, extrem, sănătate, știri de actualitate, lifestyle, diaspora și curiozități.
Îmi place să dau voce celor ce nu au glas, celor care rămân în liniște de teamă să nu facă prea multă gălăgie, celor care stau ascunși de teamă să nu fie văzuți…
Dacă apreciați munca mea, modul meu de a scrie, puteți să mă susțineți cu un contribut oricât de mic și fără obligații. Mulțumesc pentru ajutor.