Dramă în China, se aruncă în râu pentru a-și salva prietenul de la înec: 8 copii au murit

Tragedie în China, unde opt copii s-au înecat în râul Fu din sud-vestul țării.

După cum relatează presa locală, unul dintre copii ar fi căzut în apă, iar ceilalți s-ar fi aruncat în încercarea de a-l salva murind toți înecați. S-a întâmplat duminică după-amiază. Toate victimele erau elevi școala elementară locală  proveneau din orașul Mixin, chiar în afara metropolei Chongqing și s-au dus la râu pentru a se juca. În zorii zilei de luni de dimineață trupurile celor 8 copii au fost recuperate din râu după ce căutările au durat toată noaptea.

Vladimir Putin și-a tăiat din salar și le-a tăiat și tuturor funcționarilor publici

Nu se știe dacă minorii aparțineau aceleiași familii. Cauzele accidentului sunt în prezent necunoscute, deși anchetatorii nu exclud că ploile abundente din ultimele zile în regiune ar fi putut juca un rol important în acestă tragedie. Potrivit Organizației Mondiale a Sănătății, înecul este principala cauză de deces pentru copiii sub 14 ani în China. Ministerul Chinez al Sănătății estimează că aproximativ 57.000 de oameni se îneacă în toată țara în fiecare an.

Pentru mai multe articole interesante rămâi cu noi pe RoMondoNews24

Urmărește pagina noastră de FacebookTwitter,  Instragram și Odnoklassniki

Lasă un comentariu

O voce liberă fără stăpâni !
Un, blog, un portal de știri fără șefi ! Este gratis ! RoMondoNews24, un altfel de blog, un altfel de portal cu știri din întreaga lume. O sursă de informație fără ocolișuri și fără perdea. O sursă direct la țintă. Înființat în 2018, am reușit să intru în milioane de case de români din toată lumea cu informații de ultimă oră, extrem, sănătate, știri de actualitate, lifestyle, diaspora și curiozități.
Îmi place să dau voce celor ce nu au glas, celor care rămân în liniște de teamă să nu facă prea multă gălăgie, celor care stau ascunși de teamă să nu fie văzuți…
Dacă apreciați munca mea, modul meu de a scrie, puteți să mă susțineți cu un contribut oricât de mic și fără obligații. Mulțumesc pentru ajutor.