Dramă în Brazilia. O mamă își ucide fiul și îi arde corpul : ”Era gay”

Dramă în Brazilia.

Un băiat de 17 ani a realizat că este un homosexual, lucru pe care îl considera absolut normal, și s-a hotărât să vorbească despre acest lucru cu mama sa. Mama, Tatiana Lozano Pereira de 32 de ani  a considerat sexualitatea fiului un păcat, o pată care trebuie eliminată.

Itaberli Lozano  era conștient de intoleranța mamei sale, iar cei doi se certau adesea. În ultima vreme băiatul a decis să plece și să trăiască cu bunica sa paternă. Dar pentru femeie nu a fost de ajuns, așa că ia întins o capcană. Pretinzând că ar dori să facă pace, mama și-a chemat înapoi fiul  acasa dar acolo îl așteptau doi bătăuși angajați de ea pentru ”a-i da fiului o lecție”.

Iată de ce nu trebuie să deranjați un bărbat care circulă cu bicicleta pe șinele de tramvai ? VIDEO

Băiatul a fost bătut mai întâi cu bestialitate, dar mama  nu s-a  mulțumit  și le-ar fi cerut celor doi să-l omoare. Când  bătăușii au refuzat, femeia a luat un cuțit de bucărtărie și ia tăiat gâtul. Cu ajutorul soțului ( tatăl vitreg al băiatului) cei doi au ascuns corpul și i-au dat foc. Imediat după crimă, femeia, a depus o plângere pentru dispariția lui, pretinzând că este îngrijorată de faptul că fiul ei nu s-a mai întors.

Investigațiile au arătat că băiatul a fost în mod repetat victima violențelor din partea mamei și a tatălui vitreg. Cei doi  monștrii au fost arestați.

De Claudiu Bot

Pentru mai multe articole interesante rămâi cu noi pe RoMondoNews24

Urmărește pagina noastră de FacebookTwitter și Instragram

Lasă un comentariu
Spread the love

O voce liberă fără stăpâni !
Un, blog, un portal de știri fără șefi ! Este gratis ! RoMondoNews24, un altfel de blog, un altfel de portal cu știri din întreaga lume. O sursă de informație fără ocolișuri și fără perdea. O sursă direct la țintă. Înființat în 2018, am reușit să intru în milioane de case de români din toată lumea cu informații de ultimă oră, extrem, sănătate, știri de actualitate, lifestyle, diaspora și curiozități.
Îmi place să dau voce celor ce nu au glas, celor care rămân în liniște de teamă să nu facă prea multă gălăgie, celor care stau ascunși de teamă să nu fie văzuți…
Dacă apreciați munca mea, modul meu de a scrie, puteți să mă susțineți cu un contribut oricât de mic și fără obligații. Mulțumesc pentru ajutor.