Dramă în Algeria, 8 nou-născuți au murit în arși de vii într-un incendiu izbucnit la o maternitate

Opt nou-născuți au murit într-un incendiu izbucnit în maternitatea spitalului Bachir Benacer din el-Oued, în estul Algeriei, la 500 de kilometri sud-est de capitală, a anunțat protecția civilă. Alți 12 bebeluși au fost salvați în extremis, potrivit unei note. Pompierii au reușit să stingă flăcările evitând astfel răspândirea incendiului în alte pavilioane ale spitalului și salvând 107 femei însărcinate și 28 de angajați al spitalului, raportează  Alg24

O nou-născută recunoaște vocea tatălui ei, iar zâmbetul cucerește întreg internetul

În această dimineață, zeci de oameni s-au adunat în fața spitalului pentru a raporta incidentul și a solicita o anchetă. Conform investigațiilor inițiale, se pare că cauza incendiului a fost un scurtcircuit. Ministrul Sănătății, Mohamed Miraoui, urmează să fie în vizită.

Pentru mai multe articole interesante rămâi cu noi pe RoMondoNews24

Urmărește pagina noastră de FacebookTwitter și Instragram

Lasă un comentariu
Spread the love

O voce liberă fără stăpâni !
Un, blog, un portal de știri fără șefi ! Este gratis ! RoMondoNews24, un altfel de blog, un altfel de portal cu știri din întreaga lume. O sursă de informație fără ocolișuri și fără perdea. O sursă direct la țintă. Înființat în 2018, am reușit să intru în milioane de case de români din toată lumea cu informații de ultimă oră, extrem, sănătate, știri de actualitate, lifestyle, diaspora și curiozități.
Îmi place să dau voce celor ce nu au glas, celor care rămân în liniște de teamă să nu facă prea multă gălăgie, celor care stau ascunși de teamă să nu fie văzuți…
Dacă apreciați munca mea, modul meu de a scrie, puteți să mă susțineți cu un contribut oricât de mic și fără obligații. Mulțumesc pentru ajutor.