Drama din piscină: un tată se aruncă în apă și mai iese la suprafață, fiica lui de 6 ani descoperă cadavrul

Ar fi trebuit să fie o zi frumoasă de piscină împreună cu tatăl ei, dar  pentru o fetiță de 6 ani  acea zi  din păcate, va rămâne întipărită în mintea ei ca un adevărat coșmar  : corpul tatălui ei fără viață  care iese la suprafață având gâtul rupt. Drama s-a  consumatat în Australia, unde un tată și fiica lui își petreceau  zi în piscină publică din Perth, pe coasta de vest a țării. Nimeni nu știe ce s-a întâmplat cu bărbatul, Jonathan Massandy  în vârstă de 29 de ani, deoarece singurul martor ocular al tragicului accident a fost fiica lui, micuța Bobbie.

Ea a fost cea care a cerut ajutorul  salvatorilor explicând că tatăl ei a avut probleme, s-a scufundat în apă, dar nu mai reapărea.

Fetiță zgâriată pe față de o ”fantomă” în pătuțul ei. Momentul înregistrat de o telecameră / Video

 

Tânărul de 29 de ani a fost scos la suprafață imediat și i-au fost practicate primele manevre de resuscitare, apoi  transportat de urgență la spital, unde, din păcate, nu și-a revenit niciodată.

Bărbatul a murit trei zile mai târziu în spital, fără să-și mai vadă vreodată fiica cea mică. Copila, încă în stare de șoc pentru cele întâmplate și nici măcar nu a putut spune nimic mamei sale. “Tot ce am reușit să scot din gura fiicei mele în acest moment este că se jucau”, a spus femeia pentru presa locală, adăugând: “El o învăța  cum să se scufunde și apoi a sărit în apă, după care a spus că  Tata nu s-a mai întors.”

Nu este clar cât timp a rămas tânărul tată sub apă  înainte ca Bobbie să poată avertiza salvatorii, dar medicii au stabilit că avea gâtul rupt.

Pentru mai multe articole interesante rămâi cu noi pe RoMondoNews24

Urmărește pagina noastră de FacebookTwitter și Instragram

Lasă un comentariu
Spread the love

O voce liberă fără stăpâni !
Un, blog, un portal de știri fără șefi ! Este gratis ! RoMondoNews24, un altfel de blog, un altfel de portal cu știri din întreaga lume. O sursă de informație fără ocolișuri și fără perdea. O sursă direct la țintă. Înființat în 2018, am reușit să intru în milioane de case de români din toată lumea cu informații de ultimă oră, extrem, sănătate, știri de actualitate, lifestyle, diaspora și curiozități.
Îmi place să dau voce celor ce nu au glas, celor care rămân în liniște de teamă să nu facă prea multă gălăgie, celor care stau ascunși de teamă să nu fie văzuți…
Dacă apreciați munca mea, modul meu de a scrie, puteți să mă susțineți cu un contribut oricât de mic și fără obligații. Mulțumesc pentru ajutor.