Dramă de Revelion, un bărbat și-a ucis fiica în vârstă de 25 de ani și ginerele după care a încercat să se sinucidă

Tragedie de Anul Nou la  Melbourne , Australia. Un bărbat și-a împușcat și fiica și ginerele , apoi a încercat să se sinucidă. Tatăl Linditei Musa,  fiica lui de 25 de ani ucisă împreună cu soțul ei Veton de 29 de ani, se află în stare gravă la spital. Conform rapoartelor poliției locale, drama a avut loc marți, 31 decembrie, în jurul orei 10:30. Un martor a spus că l-a văzut pe tatăl tinerei  ieșind dintr-un tufiș în grădina cuplului, unde tocmai sărbătoriseră  primele șase luni de căsătorie, cu o armă în mână.

Citește și Mamă criminală. Și-a ucis fiica în ultima zi din an: a drogat-o și înecat-o în cada din baie

Cuplul a fost împușcat  în timp ce se aflau pe verandă alături de alți invitați. Fata a murit pe loc , între timp ce soțul ei a fost transferat la spital, unde a  murit după câteva ore.  Jetmir Lumani, vărul lui Veton, a scris pe Facebook: “Nu pot înțelege cum poate un tată să-și ucidă copiii….”

Între timp, investigațiile autorităților continuă  pentru a descoperi dinamica exactă și motivele acestui gest nebun. Presupusul criminal se află în stare critică la spital.

Pentru mai multe articole interesante rămâi cu noi pe RoMondoNews24

Urmărește pagina noastră de FacebookTwitter și Instragram

 

 

Lasă un comentariu
Spread the love

O voce liberă fără stăpâni !
Un, blog, un portal de știri fără șefi ! Este gratis ! RoMondoNews24, un altfel de blog, un altfel de portal cu știri din întreaga lume. O sursă de informație fără ocolișuri și fără perdea. O sursă direct la țintă. Înființat în 2018, am reușit să intru în milioane de case de români din toată lumea cu informații de ultimă oră, extrem, sănătate, știri de actualitate, lifestyle, diaspora și curiozități.
Îmi place să dau voce celor ce nu au glas, celor care rămân în liniște de teamă să nu facă prea multă gălăgie, celor care stau ascunși de teamă să nu fie văzuți…
Dacă apreciați munca mea, modul meu de a scrie, puteți să mă susțineți cu un contribut oricât de mic și fără obligații. Mulțumesc pentru ajutor.