Drama Bahamas: a vrut să-și salveze fiul de 5 punându-l pe acoperiș, dar Dorian îl ia și-l aruncă departe

Furia lui Dorian nu a avut nicio milă.  Povestea unui tată de 38 de ani  Adrian Farrington, postului CNN este dramatică

Doar acoperișul casei unei familii a rămas în afara apei, un tată cu un picior rupt încearcă să-și apere fiul de 5 ani de furia uraganului și îl urcă pe acoperiș. Îi spune să fie puternic și să nu plângă. Atunci violența urganului l-a împins de pe acoperiș și l-a dus… Adrian Farrington Junior nu mai este.

Uraganul Dorian, în Bahamas se vorbește de 23 de morți și mii de persoane dispărute

“A încercat să mă apuce, a strigat tata”, a spus distrus bărbatul de 38 de ani la microfoanele CNN în timp ce era tratat la spitalul din capitala Nassau. “A fost ultima dată când l-am văzut, am încercat să mă scufund, să înot sub apă, să-l caut, dar nimic…nu mai era. Nu vream să plec fără fiul meu !”

Povestea micuțului Adrian Junior se adaugă la lista dramatică de alți 5500 de persoane dispărute.  Un dezastru epocal cu care se confruntă în aceste ore autoritățile din Bahamas ajutați de echipele de salvare din SUA.

De Ana Moldovan

Pentru mai multe articole interesante rămân cu noi pe RoMondoNews24

Urmărește pagina noastră de  Facebook ,  Twitter  și  Instragram

 

Lasă un comentariu
Spread the love

O voce liberă fără stăpâni !
Un, blog, un portal de știri fără șefi ! Este gratis ! RoMondoNews24, un altfel de blog, un altfel de portal cu știri din întreaga lume. O sursă de informație fără ocolișuri și fără perdea. O sursă direct la țintă. Înființat în 2018, am reușit să intru în milioane de case de români din toată lumea cu informații de ultimă oră, extrem, sănătate, știri de actualitate, lifestyle, diaspora și curiozități.
Îmi place să dau voce celor ce nu au glas, celor care rămân în liniște de teamă să nu facă prea multă gălăgie, celor care stau ascunși de teamă să nu fie văzuți…
Dacă apreciați munca mea, modul meu de a scrie, puteți să mă susțineți cu un contribut oricât de mic și fără obligații. Mulțumesc pentru ajutor.