Dragostea pe vremea lui Covid-19: cererile de divorț în China au crescut din cauza conviețuirii în carantină

Coabitarea forțată din cauza carantinei din China a provocat o majorare a cererilor de divorț. Revista Global Times scrie că , de îndată ce au început să deschidă unele birouri în Xi’an și Yanta District, cererile de divorț au crescut. Un oficial a declarat: „Am început să primim câteva telefoane pe 2 martie iar în următoarele zile avem mai multe întâlniri. Doar pe 5 martie, la birou au ajuns 14 acte de divorț, atingând limita maximă stabilită “.

Într-un alt birou, nu mai există loc pentru a accepta cererile de divorț până pe 18 martie. Desigur, birourile au fost închise timp de o lună și, prin urmare este normal ca unele cereri de divorț să se fi acumulate , dar este la fel de probabil ca tezele avocaților și funcționarilor să fie corecte.

Citește și Pornovirus, moda videoclipurilor pentru adulți cu tema Covid-19 explodează pe internet

Carantina obligă bărbații și femeile la ritmuri diferite decât cele obișnuite din viața de zi cu zi. Timp de aproape trei luni au fost obligați să se ”suporte” 24 de ore pe zi, să se lovească de baia mereu ocupată… războiul pentru telecomandă…țipetele copiilor și numeroasele vase și mașini de spălat ….

Și aceste lucruri pot pune punct chiar și celei mai puternice iubiri…

Pentru mai multe articole interesante rămâi cu noi pe RoMondoNews24

Urmărește pagina noastră de FacebookTwitter și Instragram

Lasă un comentariu

O voce liberă fără stăpâni !
Un, blog, un portal de știri fără șefi ! Este gratis ! RoMondoNews24, un altfel de blog, un altfel de portal cu știri din întreaga lume. O sursă de informație fără ocolișuri și fără perdea. O sursă direct la țintă. Înființat în 2018, am reușit să intru în milioane de case de români din toată lumea cu informații de ultimă oră, extrem, sănătate, știri de actualitate, lifestyle, diaspora și curiozități.
Îmi place să dau voce celor ce nu au glas, celor care rămân în liniște de teamă să nu facă prea multă gălăgie, celor care stau ascunși de teamă să nu fie văzuți…
Dacă apreciați munca mea, modul meu de a scrie, puteți să mă susțineți cu un contribut oricât de mic și fără obligații. Mulțumesc pentru ajutor.