Dragoste de mamă: Suellen pedalează mai mult de 5 ore pe zi pentru a-și calma fiul și a-l vedea fericit

Această mamă se numește Suellen și în fiecare zi parcurge  mai bine de 5 ore pe zi  străzile orașului ei în bicicletă cu fiul ei autist , Adryan Gabriel do Nascimento. Motivul? Pentru a-l face fericit deoarece cea mai mare pasiune a lui este bicicleta.

Suellen Cristina Budenetz are 29 de ani, iar pentru ea  plimbările pe biciclete sunt sacre. Împreună cu fiul său pleacă de acasă la 13:30, se întoarce la 16:00 pentru o cafea scurtă și apoi pleacă din nou până seara. Împreună rătăcesc ore întregi pe bicicletă pentru că este îndrăgostit de acest mijloc de transport, este „ jucăria ” lui preferată.

O altă pasiune a lui Adryan sunt autobuzele, în special autobuzele școlare galbene, și de aceea Suellen a memorat toate programele autobuzului, pentru a-l aduce pe fiul ei să le vadă în se opresc în stații pentru a duce elevii la școală.

Citește și O femeie s-a născut cu 12 degete la mâni și 20 la picioare: ” Oamenii supun că sunt o vrăjitoare”

 

Suellen a aflat despre problemele de sănătate ale fiului ei, de când era însărcinată . Medicii i-au spus că fiul ei nu va vorbi, că nu va merge și va putea trăi pentru totdeauna într-o stare vegetativă . De aceea, medicii i-au sugerat să facă avort. Dar ea a refuzat.

De când s-a născut  Gabriel a fost internat în terapie intensivă timp de trei săptămâni. A fost nevoie de o lună și jumătate pentru a finaliza toate examenele.  La vârsta de șase ani a rostit pentru prima dată cuvântul ”mama” și atunci el  a fost diagnosticat cu autism sever . Pentru Suellen a început o nouă provocare, aceea de a crește un copil autist, dar este  gata să facă orice pentru a-l face fericit. Un exemplu de dragoste nelimitată, răbdare, minune, putere și curaj.

Pentru mai multe articole interesante rămâi cu noi pe RoMondoNews24

Urmărește pagina noastră de FacebookTwitter și Instragram

 

Lasă un comentariu

O voce liberă fără stăpâni !
Un, blog, un portal de știri fără șefi ! Este gratis ! RoMondoNews24, un altfel de blog, un altfel de portal cu știri din întreaga lume. O sursă de informație fără ocolișuri și fără perdea. O sursă direct la țintă. Înființat în 2018, am reușit să intru în milioane de case de români din toată lumea cu informații de ultimă oră, extrem, sănătate, știri de actualitate, lifestyle, diaspora și curiozități.
Îmi place să dau voce celor ce nu au glas, celor care rămân în liniște de teamă să nu facă prea multă gălăgie, celor care stau ascunși de teamă să nu fie văzuți…
Dacă apreciați munca mea, modul meu de a scrie, puteți să mă susțineți cu un contribut oricât de mic și fără obligații. Mulțumesc pentru ajutor.