Downing Street: „Starea lui Boris Johnson continuă să se îmbunătățească”

Johnson a petrecut „o noapte liniștită ” și este într-o stare bună, dar rămâne internat deocamdată în terapie intensivă la Spitalul St. Thomas din Londra

Peste 1,5 milioane de oameni au fost infectați cu coronavirus în întreaga lume, peste 87 de mii de morți. Și, în timp ce pentru a doua zi consecutivă, Statele Unite a înregistrat aproape 2 mii de victime în 24 de ore, în Spania decesele scad: cu 74 mai puțin decât ieri, pentru un total de peste 15 mii. Președintele Sanchez: „Faza 2 a atins apogeul”. În Europa Centrală și de Est, cazurile sunt de aproape 150 de mii. Peste 113 mii doar în Germania care a înregistrat peste 2.300 de morți.

Filipine, refuză să poarte masca: ucis de agenți

Starea lui Boris Johnson „continuă să se îmbunătățească” după agravarea simptomelor și intarenarea de urgență la spital, a declarat un purtător de cuvânt al Downing Street vorbind într-o ședință a comisiei guvernamentale de urgență Cobra, prezidată de ministrul Dominic Raab în calitate de viceprim-ministru. Johnson a petrecut o „noapte liniștită” dar rămâne în prezent internat în terapie intensivă la Spitalul St. Thomas din Londra.

Pentru mai multe articole interesante rămâi cu noi pe RoMondoNews24

Urmărește pagina noastră de FacebookTwitter și Instragram

Lasă un comentariu

O voce liberă fără stăpâni !
Un, blog, un portal de știri fără șefi ! Este gratis ! RoMondoNews24, un altfel de blog, un altfel de portal cu știri din întreaga lume. O sursă de informație fără ocolișuri și fără perdea. O sursă direct la țintă. Înființat în 2018, am reușit să intru în milioane de case de români din toată lumea cu informații de ultimă oră, extrem, sănătate, știri de actualitate, lifestyle, diaspora și curiozități.
Îmi place să dau voce celor ce nu au glas, celor care rămân în liniște de teamă să nu facă prea multă gălăgie, celor care stau ascunși de teamă să nu fie văzuți…
Dacă apreciați munca mea, modul meu de a scrie, puteți să mă susțineți cu un contribut oricât de mic și fără obligații. Mulțumesc pentru ajutor.