Două surori tinere s-au căsătorit cu trei frați înstăriți de 80 de ani: moștenirea este mare

Două surori tinere s-au căsătorit cu trei frați înstăriți de 80 de ani: moștenirea este mare

Căsătoria este o alegere importantă, de obicei dictată de un sentiment de iubire care leagă două persoane. Se spune că inimii nu poți să-i comanzi  și că dragostea nu are  vârstă, dar această poveste pune la îndoială legătura dintre aceste cupluri. Două surori tinere, la vremea aceea abia majore s-au căsătorit cu doi frați înstăriți în vârstă de 80 de ani : a fost o alegere legată de marea moștenire?

Căsătoria dintre Liliana Basualdo , de abia 22 de ani cu  Ciriaco Titti a avut loc în 2008. Bărbatul lucra ca fermier și avea 80 de ani .Mai târziu a venit și rândul  surorii sale Nilda care s-a căsătorit cu fratele mai mare al a lui Ciriaco,  Isidro , pentru care lucrase timp de 15 ani la ferma lui . Mirele, avea deja 80 de ani la acea vreme .

La momentul căsătoriei, surorile argentiniene nu aveau nici măcar 30 de ani. Nilda și Isidoro au avut un fiu și au rămas împreună până la moartea lui  în 2010 . Câteva luni mai târziu a murit și fratele său Ciriaco. După ce au rămas văduve, surorilor le-au rămas o imensă moștenire: două treimi din teren de familie (1,5 kilometri pătrați).

Citește și Prețul războiului din Siria: doar în luna decembrie 65 de copii au murit în atacurile cu bombe

Dar povestea nu se termină aici. Se pare că în 2016, văduva lui Nilda , s-a căsătorit cu al treilea frate a celor doi defuncți, Pedro Tweety . Din păcate, nici măcar această căsătorie nu a durat mult: doi ani mai târziu bărbatul a murit. Acum, fiica lui Pedro, Normi ​​Titti  în vârstă de 40 de ani, încearcă să recupereze ferma familiei și întreaga proprietate.

barbati

„[…] Au profitat de bătrâni. Trebuie să se facă justiție,  […] ”a declarat Normi. Răspunsul Nilda nu s-a lăsat mult așteptat și  a spus că nu există nici o înșelăciune din partea ei și a surorii sale. “[…] nimeni nu a profitat de nimeni […] Ești geloasă și plin de mânie, deoarece moștenirea ne-a rămas nouă”.

Surorile și văduvele Basualdo au afirmat că bărbații nu au fost obligați și au decis în mod liber să se căsătorească.

Pentru mai multe articole interesante rămân cu noi pentru  RoMondoNews24

Urmărește pagina noastră de  Facebook ,  Twitter  și  Instragram

 

Lasă un comentariu
Spread the love

O voce liberă fără stăpâni !
Un, blog, un portal de știri fără șefi ! Este gratis ! RoMondoNews24, un altfel de blog, un altfel de portal cu știri din întreaga lume. O sursă de informație fără ocolișuri și fără perdea. O sursă direct la țintă. Înființat în 2018, am reușit să intru în milioane de case de români din toată lumea cu informații de ultimă oră, extrem, sănătate, știri de actualitate, lifestyle, diaspora și curiozități.
Îmi place să dau voce celor ce nu au glas, celor care rămân în liniște de teamă să nu facă prea multă gălăgie, celor care stau ascunși de teamă să nu fie văzuți…
Dacă apreciați munca mea, modul meu de a scrie, puteți să mă susțineți cu un contribut oricât de mic și fără obligații. Mulțumesc pentru ajutor.