Două surori de 1 și 2 ani au murit de căldură după ce au fost uitate în mașină

Două surori de 1 și 2 ani au murit de căldură după ce au fost uitate în mașină

Mama fetelor devastată a dus trupurile copilelor în casa familiei de lângă Brisbane, Australia, într-o încercare disperată de a le răcori.

Potrivit martorilor, mămica  fetelor a fost cea care a descoperit trupurile fără viață ale micuțelor în interiorul vehiculului și le-a transportat în casa familiei. Paramedicii ajunși de urgență la locuința familiei au încercat disperat să le readucă la viață, dar micuțelel erau deja moarte, relatează Mirror.

Un bebeluș a murit după ce tatăl lui l-a scăpat de mai multe ori pe jos: era băut

Interiorul mașinii ar fi fost ca într-un cuptor – experții spun că temperatura din interiorul unei mașini parcate într-o zi caldă depășește cu mult 30C  decât cea din afara mașinii.

Potrivit poliție nimeni nu a fost arestat.

Pentru mai multe articole interesante rămâi cu noi pe RoMondoNews24

Urmărește pagina noastră de FacebookTwitter și Instragram

 

 

Lasă un comentariu

O voce liberă fără stăpâni !
Un, blog, un portal de știri fără șefi ! Este gratis ! RoMondoNews24, un altfel de blog, un altfel de portal cu știri din întreaga lume. O sursă de informație fără ocolișuri și fără perdea. O sursă direct la țintă. Înființat în 2018, am reușit să intru în milioane de case de români din toată lumea cu informații de ultimă oră, extrem, sănătate, știri de actualitate, lifestyle, diaspora și curiozități.
Îmi place să dau voce celor ce nu au glas, celor care rămân în liniște de teamă să nu facă prea multă gălăgie, celor care stau ascunși de teamă să nu fie văzuți…
Dacă apreciați munca mea, modul meu de a scrie, puteți să mă susțineți cu un contribut oricât de mic și fără obligații. Mulțumesc pentru ajutor.