Două surori au fost violate de tatăl lor ani de zile: mama le administra anticoncepționale

Un bărbat de 67 de ani din Borneo, în Indonezia a fost arestat cu acuzația de viol  asupra cele două fiice adolescente ale sale. Șocant este că mama lor știa și nu a făcut nimic pentru a împiedica abuzurile, ba mai mult, ea le administra anticoncepționale pentru a nu rămâne însărcinate în urma abuzurilor, scrie Mirror.

Poliția locală din orașul Borneo în Kalimantanul de Est, susține că tatăl și-a violat fiicele, acum în vârstă de 16 și 19 ani, din 2012, până când acestea nu au mai suportat și au povestit vecinilor infernul prin care treceau cerându-le ajutorul .

Tatăl a fost arestat și potrivit autorităților el a mărturisit că și-a abuzat repetat fiicele.  De fiecare dată, monstrul le băga în gură bucăți de stofă pentru a le împiedica să urle. Tot autoritățile au declarat că mama fetelor le dădea contraceptive pentru ca acestea să nu rămână însărcinate în urma abuzurilor.

Citește și Pedofil ucis în închisoare de alți detinuti: a abuzat de cel putin 100 de minori

Victimele se află sub protecția poliției, deoarece ancheta este în desfășurare. Acuzațiile împotriva suspectului nu au fost anunțate și nu este clar dacă și soția lui va fi acuzată. În Indonezia, abuzul sexual asupra  minorilor este pedepsit cu până la 15 ani de închisoare în Indonezia. Sentința este majorată cu o încă o treime din pedeapsă dacă victimele sunt rude cu făptașul.

Pentru mai multe articole interesante rămâi cu noi pe RoMondoNews24

Urmărește pagina noastră de FacebookTwitter și Instragram

Lasă un comentariu
Spread the love

O voce liberă fără stăpâni !
Un, blog, un portal de știri fără șefi ! Este gratis ! RoMondoNews24, un altfel de blog, un altfel de portal cu știri din întreaga lume. O sursă de informație fără ocolișuri și fără perdea. O sursă direct la țintă. Înființat în 2018, am reușit să intru în milioane de case de români din toată lumea cu informații de ultimă oră, extrem, sănătate, știri de actualitate, lifestyle, diaspora și curiozități.
Îmi place să dau voce celor ce nu au glas, celor care rămân în liniște de teamă să nu facă prea multă gălăgie, celor care stau ascunși de teamă să nu fie văzuți…
Dacă apreciați munca mea, modul meu de a scrie, puteți să mă susțineți cu un contribut oricât de mic și fără obligații. Mulțumesc pentru ajutor.