Două prietene îndrăgostite de același bărbat: el le ia de soție pe amândouă să nu se certe

Se căsătorește cu două prietene îndrăgostite de el, pentru a nu le supăra. Un bărbat a decis să se căsătorească cu două prietene într-o ceremonie religioasă, astfel încât niciuna dintre ele să nu se simtă jignite de un  posibil refuz.

Citește și Arsă de vie de către fostul iubit, Judy moare dar va depune oricum mărturie împotriva criminalului

Evenimentele au avut loc în satul Airtarap, din Indonezia, unde poligamia este considerată legală. Deși nu este neobișnuit să ai mai multe soții, doar căsătoriile cu doi prieteni sau rude sunt de  considerate neobișnuite în țările poligame. Potrivit presei locale, cele două femei, care sunt foarte prietene, au fost și au rămas în bune raporturi și după nuntă.

În Indonezia, un bărbat se poate căsători cu până la 4 soții, atât timp cât fiecare își dă consimțământul pentru a primi noua mireasă.

Pentru mai multe articole interesante rămâi cu noi pe RoMondoNews24

Urmărește pagina noastră de FacebookTwitter și Instragram

 

Lasă un comentariu
Spread the love

O voce liberă fără stăpâni !
Un, blog, un portal de știri fără șefi ! Este gratis ! RoMondoNews24, un altfel de blog, un altfel de portal cu știri din întreaga lume. O sursă de informație fără ocolișuri și fără perdea. O sursă direct la țintă. Înființat în 2018, am reușit să intru în milioane de case de români din toată lumea cu informații de ultimă oră, extrem, sănătate, știri de actualitate, lifestyle, diaspora și curiozități.
Îmi place să dau voce celor ce nu au glas, celor care rămân în liniște de teamă să nu facă prea multă gălăgie, celor care stau ascunși de teamă să nu fie văzuți…
Dacă apreciați munca mea, modul meu de a scrie, puteți să mă susțineți cu un contribut oricât de mic și fără obligații. Mulțumesc pentru ajutor.