Două pisici speciale au cucerit internetul: Rosie și Poppy, pisicile fără păr și cu ochi de culori diferite

Te-ai gândit vreodată că, într-o bună zi, animalele de companie pot deveni vedete? Este exact ceea ce s-a întâmplat cu Rosie și Poppy, două pisici „goale” considerate celebrități pe Instagram. Este vorba despre doi pui de pisică  aparținând rasei  Canadian Sphynx , cel caracterizat prin absența blănii. Dar nu acest lucreu le-a făcut vedete ci culoarea ochilor.  De la naștere suferă de heterochromie, afecțiunea genetică de care suferea și cânterețul David Bowie, care constă în a avea ochi de nuanțe diferite, adică unul galben și celălalt albastru.

Citește și O femeia și-a înecat câinele în vană deoarece a lătrat și a mușcat-o

Stăpâna lor le-a dedicat o pagină pe Instagram după ce a auzit mulți prieteni, definindu-i pisicile „ciudate” și „fricoase”: ” Sunt o persoană rezervată și sensibilă, la început nu îmi plăcea să postez prea mult pe web, dar oamenii au început să reacționeze pozitiv la fotografii, așa că am arătat că pisicile mele sunt unice”a explicat femeia. Astăzi Sarah Jeknins este foarte mulțumită de ideea pe care a avut-o: profilul are peste 38.000 de adepți

Pentru mai multe articole interesante rămâi cu noi pe RoMondoNews24

Urmărește pagina noastră de FacebookTwitter și Instragram

 

 

Lasă un comentariu
Spread the love

O voce liberă fără stăpâni !
Un, blog, un portal de știri fără șefi ! Este gratis ! RoMondoNews24, un altfel de blog, un altfel de portal cu știri din întreaga lume. O sursă de informație fără ocolișuri și fără perdea. O sursă direct la țintă. Înființat în 2018, am reușit să intru în milioane de case de români din toată lumea cu informații de ultimă oră, extrem, sănătate, știri de actualitate, lifestyle, diaspora și curiozități.
Îmi place să dau voce celor ce nu au glas, celor care rămân în liniște de teamă să nu facă prea multă gălăgie, celor care stau ascunși de teamă să nu fie văzuți…
Dacă apreciați munca mea, modul meu de a scrie, puteți să mă susțineți cu un contribut oricât de mic și fără obligații. Mulțumesc pentru ajutor.