Două persoane se sărută în spatele unui ecran: când arată cine sunt întreg publicul rămâne fară cuvinte

Două persoane se sărută în spatele unui ecran: atunci când arată cine sunt întreg publicul rămâne fară cuvinte

Realizatorii acestui experiment social au dorit să creeze ceva extraordinar în care să demosntreze adevărata esență a dragostei.

Pentru a elimina prejudiciile sociale, religioase și sexuale ei au decis să contruiască un ecran enorm prin care se ved imagini ca o radiografie,  în spatele căruia se află persoane care se sărută și dansează exteorizând dragostea pe o au unul față de celălalt.

Mesajul este clar: toate cuplurile din spatele ecranului se iubesc în același fel. Aspectele ”suplimenatre” rasă, sex, vârstă sunt doar aspecte de suprafață, aspecte nesemnificative.

Pentru mai multe articole interesante rămâi cu noi pe RoMondoNews24 și Google News

Urmărește pagina noastră de Twitter, Instagram, Odnoklassniki, Tumblr și Reddit

Lasă un comentariu

O voce liberă fără stăpâni !
Un, blog, un portal de știri fără șefi ! Este gratis ! RoMondoNews24, un altfel de blog, un altfel de portal cu știri din întreaga lume. O sursă de informație fără ocolișuri și fără perdea. O sursă direct la țintă. Înființat în 2018, am reușit să intru în milioane de case de români din toată lumea cu informații de ultimă oră, extrem, sănătate, știri de actualitate, lifestyle, diaspora și curiozități.
Îmi place să dau voce celor ce nu au glas, celor care rămân în liniște de teamă să nu facă prea multă gălăgie, celor care stau ascunși de teamă să nu fie văzuți…
Dacă apreciați munca mea, modul meu de a scrie, puteți să mă susțineți cu un contribut oricât de mic și fără obligații. Mulțumesc pentru ajutor.