Două nave s-au ciocnit în largul mării din Japonia: 13 marinari sunt dați dispăruți

Două nave s-au ciocnit în largul mării din Japonia . Treisprezece membri ai echipajului de comercianți sunt dați dispăruți după o coliziune cu o navă de pescuit din nordul Japoniei.

Citește și Tatuaj cu cerneală greșită: o tânără de 25 de ani și-a pierdut vederea

După coliziunea, care s-a produs din motive încă necunoscute, nava Guoxing 1 cu o încărcătură de aproximativ 3.000 de tone de fier vechi, a început să ia apă la bord. Echipajul era format din 14 marinari chinezi și vietnamezi: doar unul a fost salvat.

Pentru mai multe articole interesante rămâi cu noi pe RoMondoNews24

Urmărește pagina noastră de FacebookTwitter și Instragram

Lasă un comentariu
Spread the love

O voce liberă fără stăpâni !
Un, blog, un portal de știri fără șefi ! Este gratis ! RoMondoNews24, un altfel de blog, un altfel de portal cu știri din întreaga lume. O sursă de informație fără ocolișuri și fără perdea. O sursă direct la țintă. Înființat în 2018, am reușit să intru în milioane de case de români din toată lumea cu informații de ultimă oră, extrem, sănătate, știri de actualitate, lifestyle, diaspora și curiozități.
Îmi place să dau voce celor ce nu au glas, celor care rămân în liniște de teamă să nu facă prea multă gălăgie, celor care stau ascunși de teamă să nu fie văzuți…
Dacă apreciați munca mea, modul meu de a scrie, puteți să mă susțineți cu un contribut oricât de mic și fără obligații. Mulțumesc pentru ajutor.