Două mii de dolari pentru a dormi în hoteluri de lux: cum să vă candidați pentru oferta de muncă „de vis”

Două mii de dolari doar ca să dormi într-un hotel de cinci stele. Este o meserie „de vis” în adevăratul sens al cuvântului oferit de site-ul american sleepstandards.com (aplicați aici). Propunerea „Munca de vis” oferă cinci nopți de somn într-un hotel de lux cu recenzii cuvenite. O recompensă notabilă pentru cei care dorm la locul de muncă, dar selecția este limitată doar rezidenților din SUA. Aplicațiile sunt deschise până pe 30 martie și este necesar să faci o prezentare video de 60 de secunde pentru a o atașa la formularul completat.

Citește și Tragedie în familie: dă drumul la mașina de spălat cu copilul înăuntru. Cel mic moare

În prezentarea video va trebui să specificați motivul pentru care vă considerați cel mai bun candidat pentru acest loc de muncă ». «Dacă te alegem – citește regulamentul -, te vom trimite în fiecare seară într-un loc nou unde să dormi. În fiecare dintre aceste locuri, vom crea cu atenție mai mulți factori care credem că pot îmbunătăți calitatea somnului. Vă puteți aștepta la setări diferite în fiecare loc. Dar nu vă faceți griji: aceste setări nu vă vor afecta în niciun fel sănătatea fizică și mentală ».

Slujba constă în dormit și atribuirea unei note de la 1 la 10 tuturor serviciilor. Anul trecut, portalul a cerut a cinci cupluri să aleagă dintre opt saltele cele mai bune pentru a face dragoste. Cei norocoși au primit un premiu de trei mii de dolari.

Pentru mai multe articole interesante rămâi cu noi pe RoMondoNews24 și Google News

Urmărește pagina noastră dTwitter, Instagram, OdnoklassnikiTumblr și Reddit

RoMondoNews24 este împotriva difuzării știrilor false. Veridicitatea informațiilor raportate pe romondonews24.com este verificată în prealabil prin consultarea altor surse.

Lasă un comentariu

O voce liberă fără stăpâni !
Un, blog, un portal de știri fără șefi ! Este gratis ! RoMondoNews24, un altfel de blog, un altfel de portal cu știri din întreaga lume. O sursă de informație fără ocolișuri și fără perdea. O sursă direct la țintă. Înființat în 2018, am reușit să intru în milioane de case de români din toată lumea cu informații de ultimă oră, extrem, sănătate, știri de actualitate, lifestyle, diaspora și curiozități.
Îmi place să dau voce celor ce nu au glas, celor care rămân în liniște de teamă să nu facă prea multă gălăgie, celor care stau ascunși de teamă să nu fie văzuți…
Dacă apreciați munca mea, modul meu de a scrie, puteți să mă susțineți cu un contribut oricât de mic și fără obligații. Mulțumesc pentru ajutor.