Doua mame s-au aruncat cu masina de pe o stanca cu cei sase copii adoptivi: toti morti

Două mame s-au aruncat cu SUV-ul de pe stâncă cu cei șase copii adoptivi, trei băieți și trei fete. Nimeni nu a supraviețuit. Copii erau drogați

 

Moartea a două femei și a celor șase copii adoptivi, precipitați de o stâncă la bordul unui SUV, nu a fost un accident dramatic, ci o crimă – sinucidere: aceasta a fost rezultatul investigației privind tragedia care a avut loc în 2018, în California.  Înainte de a înfăptui oribilul gest, acestea și-au drogat cei șase copii cu vârste cuprinse între 12 si 19 ani .

 

Corpurile lui Jennifer Hart, Sarah Hart, Abigail Hart, Jeremiah Hart și Markis Hart au fost găsite la scena accidentului. Corpurile lui Sienna Hart, Hannah Hart și Devonte Hart nu au fost găsite niciodată, dar poliția a spus că au murit în impact.

 

În urma autopsiilor toate victimele prezentau o cantitate mare de Benadryl, un medicament puternic folosit împotriva alergiilor.

Anchetatorii au aflat că Jennifer și Sarah Hart le-au administrat copiilor Benadryl de multe ori, ca să doarmă în timpul călătoriilor. Este probabil că băieții să fii dormit când s-a produs impactului.

 

Potrivit anchetatorilor, se pare că cele două mame au programat această tragedie în urma unei vizite din partea asistenților sociali:  cele două femei au fost raportate de mai multe ori pentru abuzuri împotriva copiilor.

Te-ar putea interesa și Tunsă la zero și bătută pentru că nu a vrut să danseze în fața slujitorilor soțului

Pentru mai multe articole interesante rămâi cu noi pe MondoNews24

Urmărește pagina noastră de Facebook

Lasă un comentariu
Spread the love

O voce liberă fără stăpâni !
Un, blog, un portal de știri fără șefi ! Este gratis ! RoMondoNews24, un altfel de blog, un altfel de portal cu știri din întreaga lume. O sursă de informație fără ocolișuri și fără perdea. O sursă direct la țintă. Înființat în 2018, am reușit să intru în milioane de case de români din toată lumea cu informații de ultimă oră, extrem, sănătate, știri de actualitate, lifestyle, diaspora și curiozități.
Îmi place să dau voce celor ce nu au glas, celor care rămân în liniște de teamă să nu facă prea multă gălăgie, celor care stau ascunși de teamă să nu fie văzuți…
Dacă apreciați munca mea, modul meu de a scrie, puteți să mă susțineți cu un contribut oricât de mic și fără obligații. Mulțumesc pentru ajutor.