Două fetițe scriu o scrisoare tatălui lor în Cer și răspunde Moș Crăciun

De data aceasta  Bristol (Marea Britanie) nu apare în ziare pentru ilustrul său cetățean, artistul Banksy – care tocmai s-a întors recent la muncă în orașul său natal – ci pentru povestea tandră a două fetițe și a unui angajat poștal anonim s-au transformat în Moș Crăciun.

Pentru a spune povestea mamei celor două fete de pe Facebook, care a fost apoi preluată de unele mass-media locale.   Stacey Oakley a spus că în timpul unei zile petrecute cu bunica ei, copiii ei Ava-Rose și Aurora-Grace, fără știrea ei, au scris o felicitare de Crăciun adresată tatălui lor din Rai.

Citește și OMS liniștește copiii lumii: „Moș Crăciun este imun la Coronavirus, poate călători oriunde”

Mama a explicat că, din moment ce tatăl lor a murit în urma unui accident de mașină, ea le cere fetelor să scrie o felicitare de Crăciun pe care apoi o păstrează ca o amintire dulce. De data aceasta, însă cele mici au decis, fără știrea ei,  să trimită biletul în Rai.

Un angajat al Oficiului Poștal din Bristol a luat atât de mult la inimă această scrisoare dulce, încât apoi a răspuns cu cărți poștale colorate semnate de Moș Crăciun : „ Bunii mei prieteni din Bristol Mail Center mi-au povestit despre frumoasa scrisoare pe care i-ați trimis-o tatălui vostru în Rai. Așa că au spus că s-ar putea să vă placă o carte poștală de la mine anul acesta. Știu deja că ați fost foarte cuminți. Cu Iubire de la Moș Crăciun, Elfi și toți renii ”.

Mama a spus că a fost emoționată și le-a mulțumit celor care, cu un gest mic, dar semnificativ, le-au oferit un Crăciun mai bun copiilor ei.

Pentru mai multe articole interesante rămâi cu noi pe RoMondoNews24

Urmărește pagina noastră de Twitter,  Odnoklassniki, Tumblr și Reddit

RoMondoNews24 este împotriva difuzării știrilor false. Veridicitatea informațiilor raportate pe romondonews24.com este verificată în prealabil prin consultarea altor surse.
Acest articol a fost verificat cu https://www.thesun.co.uk/fabulous/13415001/postman-letter-stacey/
Lasă un comentariu
Spread the love

O voce liberă fără stăpâni !
Un, blog, un portal de știri fără șefi ! Este gratis ! RoMondoNews24, un altfel de blog, un altfel de portal cu știri din întreaga lume. O sursă de informație fără ocolișuri și fără perdea. O sursă direct la țintă. Înființat în 2018, am reușit să intru în milioane de case de români din toată lumea cu informații de ultimă oră, extrem, sănătate, știri de actualitate, lifestyle, diaspora și curiozități.
Îmi place să dau voce celor ce nu au glas, celor care rămân în liniște de teamă să nu facă prea multă gălăgie, celor care stau ascunși de teamă să nu fie văzuți…
Dacă apreciați munca mea, modul meu de a scrie, puteți să mă susțineți cu un contribut oricât de mic și fără obligații. Mulțumesc pentru ajutor.