Două femei au fost ținute sechestrate într-o cameră de către … o pisică!

Două femei au fost ținute sechestrate într-o cameră de către … o pisică!

Episodul a avut loc ieri după- amiază într-un apartament din Genova. O mamă și fiică au fost nevoite să se baricadeze în casă după ce pisica lor a început să ară la ele să le sgârie și să le muște.

Nimic nu părea a-l calma pe pisoi. Când una dintre ele încerca să iasă din cameră pisicul le ataca. După ce au rămas închise în cameră mai mult timp, femeile au fost nevoite să ceară intervenția pompierilor.

După câteva încercări, pompierii au reușit în sfârșit să-l prindă pe mâțul furio și să-l închidă într-o cușcă.

Pisicul a fost dus la veterinar pentru a ințelege ce anume s-a întâmplat cu el de a devenit așa de agresiv. Medicul a fost nevoit să-i facă trei injecții ca să-l calmeze.

Odată sedată, pisica a fost înapoiată proprietarilor. Potrivit fiicei, se pare că pisicul a devenit agresiv în urma unui schimb de replici mai aprinse între mamă și fiică.

Te-ar putea interesa și Pot să valoreze până la 2500 de euro. În Italia sunt 7000 de bucăți. Verificați portofelul

Pentru mai multe articole interesante rămâi cu noi pe MondoNews24

Urmărește pagina noastră de Facebook

 

 

Lasă un comentariu
Spread the love

O voce liberă fără stăpâni !
Un, blog, un portal de știri fără șefi ! Este gratis ! RoMondoNews24, un altfel de blog, un altfel de portal cu știri din întreaga lume. O sursă de informație fără ocolișuri și fără perdea. O sursă direct la țintă. Înființat în 2018, am reușit să intru în milioane de case de români din toată lumea cu informații de ultimă oră, extrem, sănătate, știri de actualitate, lifestyle, diaspora și curiozități.
Îmi place să dau voce celor ce nu au glas, celor care rămân în liniște de teamă să nu facă prea multă gălăgie, celor care stau ascunși de teamă să nu fie văzuți…
Dacă apreciați munca mea, modul meu de a scrie, puteți să mă susțineți cu un contribut oricât de mic și fără obligații. Mulțumesc pentru ajutor.