Doua eleve de 14 ani au planificat uciderea a 9 colegi de clasa: arestate

Doua eleve de 14 ani au planificat uciderea a 9 colegi de clasa: arestate

Două adolescente americane de 14 ani au pregătit un plan diabolic de a ucide nouă colegi de clasă în cel mai mic detaliu. Au fost descoperite și arestate.

 

Cum să ucizi nouă oameni și să scapi de ei: acesta este planul descoperit de poliție, scris negru pe alb pe opt foi de hârtie. Îngrijorarea nu este numai intenția de a face un adevărat masacru, ci și că acest plan trebuia să fie un ”delict perfect”.

 

Două eleve de 14 ani a unei școli Avon Park, un oraș situat la sud de Orlando, Florida au vrut să omoare nouă colegi de clasă, un plan elaborat până la cel mai mic detaliu și probabil inspirat de unele seriale de televiziune. Eu fost trădate de o frază de ele scrisă:

 

“Dacă îl descoperă și vin la mine le voi spune că este o glumă”.

 

Potrivit șerifului din Avon Park ancheta a fost declanșată în urma unei plângere făcute de o profesoară  care a observat comportamentul “isteric” al celor două  tinere, în timp ce aceștea căutau cu disperare un caiet dispărut și găsit de de însăși profesoara.

 

Pe copertă era scris ”Private info, do not open, Project 11/9”  iar înăuntru opt foi de hârtie pe care erau scrise și evidențiate un plan bine structurat pentru a efectua masacrul, despre care șeriful a dezvăluit câteva detalii: “Cum să recupereze armele, cum să atragi victimele, cum să le ucizi, cum să scapi de cadavre”. Cele două fete au întocmit, de asemenea, o listă cu numele și prenumele victimelor, care ar fi trebuit să fie răpite, apoi ucise, arse și îngropate.

 

Cele două adolescente au fost arestate când au ieșit de la școală, înainte de sărbătorile de Paști. Numele lor nu au fost dezvăluite.

Te-ar putea interesa și Bea whisky si coca cu sotul ei, Monica de 29 de ani, mama a patru copii moare subit

Pentru mai multe articole interesante rămâi cu noi pe MondoNews24

Urmărește pagina noastră de Facebook

Lasă un comentariu
Spread the love

O voce liberă fără stăpâni !
Un, blog, un portal de știri fără șefi ! Este gratis ! RoMondoNews24, un altfel de blog, un altfel de portal cu știri din întreaga lume. O sursă de informație fără ocolișuri și fără perdea. O sursă direct la țintă. Înființat în 2018, am reușit să intru în milioane de case de români din toată lumea cu informații de ultimă oră, extrem, sănătate, știri de actualitate, lifestyle, diaspora și curiozități.
Îmi place să dau voce celor ce nu au glas, celor care rămân în liniște de teamă să nu facă prea multă gălăgie, celor care stau ascunși de teamă să nu fie văzuți…
Dacă apreciați munca mea, modul meu de a scrie, puteți să mă susțineți cu un contribut oricât de mic și fără obligații. Mulțumesc pentru ajutor.