Doua cutremure puternice au zguduit Albania si Grecia: doi raniti

Doua cutremure puternice au zguduit Albania si Grecia: doi raniti

Bilanțul este de doi răniți grav și mai multe case au fost deteriorate. Cutremurul s-a înregistrat  la aproximativ zece kilometri de orașul albanez Mborje și aproximativ patruzeci de de kolometri de orașul grecesc Kastoria

 

Cutremurele puternice au fost înregistrate azi dimineața de instituția geologică din SUA la granița dintre Albania și Grecia. Două persoane au fost rănite și cinci case au fost devastate . Cel mai puternic cutremur cu magnitudine de 5,2 grade Richter, a fost simțit la aproximativ zece kilometri de orașul albanez Mborje și de patruzeci de la orașul grecesc Kastoria, la o adâncime de 10 kilometri.

 

Au urmat alte două cutremure cu magnitudinea de  4.9 și 4.8 pe scara Richter.

 

Te-ar putea interesa și Atac in SUA, bilant tragic: treisprezece morți si cinci raniti

Pentru mai multe articole interesante rămâi cu noi pe MondoNews24

Urmărește pagina noastră de Facebook

Lasă un comentariu

O voce liberă fără stăpâni !
Un, blog, un portal de știri fără șefi ! Este gratis ! RoMondoNews24, un altfel de blog, un altfel de portal cu știri din întreaga lume. O sursă de informație fără ocolișuri și fără perdea. O sursă direct la țintă. Înființat în 2018, am reușit să intru în milioane de case de români din toată lumea cu informații de ultimă oră, extrem, sănătate, știri de actualitate, lifestyle, diaspora și curiozități.
Îmi place să dau voce celor ce nu au glas, celor care rămân în liniște de teamă să nu facă prea multă gălăgie, celor care stau ascunși de teamă să nu fie văzuți…
Dacă apreciați munca mea, modul meu de a scrie, puteți să mă susțineți cu un contribut oricât de mic și fără obligații. Mulțumesc pentru ajutor.