Doua cutremure in Filipine: 5 morti si zeci de raniti

Doua cutremure in Filipine: 5 morti si zeci de raniti

Cel puțin 5 victime și zeci de răniți în urma a două cutemure care au s-au produs azi dimineață în Filipine. Potrivit rapoartelor mas-media, primul cutremur a avut magnitudinea de 5.4 iar cel de-al doilea  de 5.9. Inițial.  Forțele de ordine au declarat că bilanțul victimelor până la ora actuală este de 4 morți și 9 răniți în insula Batan.

 

Primarul Itbayat, Raul de Sagon, a corectat bilanțul, aducând la 5 numărul de decese și alți zeci de răniți.

De Andreea Sas

Te-ar putea interesa și Amoeba, parazitul care manaca creierul face victime

Pentru mai multe articole interesante rămâi cu noi pe MondoNews24

Urmărește pagina noastră de FacebookTwitter și Instragram

Lasă un comentariu
Spread the love

O voce liberă fără stăpâni !
Un, blog, un portal de știri fără șefi ! Este gratis ! RoMondoNews24, un altfel de blog, un altfel de portal cu știri din întreaga lume. O sursă de informație fără ocolișuri și fără perdea. O sursă direct la țintă. Înființat în 2018, am reușit să intru în milioane de case de români din toată lumea cu informații de ultimă oră, extrem, sănătate, știri de actualitate, lifestyle, diaspora și curiozități.
Îmi place să dau voce celor ce nu au glas, celor care rămân în liniște de teamă să nu facă prea multă gălăgie, celor care stau ascunși de teamă să nu fie văzuți…
Dacă apreciați munca mea, modul meu de a scrie, puteți să mă susțineți cu un contribut oricât de mic și fără obligații. Mulțumesc pentru ajutor.