Două adolescente și-au desfigurat prietena pentru că era mai frumoasă decât ele

Viktoria Averina a fost găsită strangulată și desfigurată pe terenul unei clădiri abandonate, potrivit Daily Mail. După spusele investigatorilor, cele 2 fete suspecte, Lina și Irina au folosit pretexte și au chemat-o pe fată într-un cantier abandonat în orașul rusesc Arkhangelsk.  Acolo au atacat-o și au ucis-o. I-au tăiat fața și au desfigurat-o cu bucăți de sticlă.

După crimă, cele două au plecat acasă. În plus, poliția suspectează că cele două tinere au ucis-o pentru că victima era mai frumoasă decât ele și s-ar fi temut că vor fi batjocorite. Mai mult decât atât, rapoartele arată că Viktoria a sunat un prieten cu puțin timp înainte de crimă și l-a rugat să-i încarce cartela, deoarece nu avea destui bani și trebuia să o sune urgent pe mama ei. Potrivit presei, se pare că victima se afla deja cu cele două atunci când și-a sunat prietenul.

Citește și În timp ce îi ucidea, le cânta cântece de leagăn: așa și-a ucis mama criminală cei trei copilași

“Vika a fost o fata frumoasă, dar nu ne-am fi gândit vreodată că acesta ar fi un motiv pentru a comite o crimă”, a declarat o prietenă pentru presa locală.

Ele riscă până la 16 ani de închisoare.

Pentru mai multe articole interesante rămâi cu noi pe RoMondoNews24

Urmărește pagina noastră de FacebookTwitter și Instragram

 

Lasă un comentariu
Spread the love

O voce liberă fără stăpâni !
Un, blog, un portal de știri fără șefi ! Este gratis ! RoMondoNews24, un altfel de blog, un altfel de portal cu știri din întreaga lume. O sursă de informație fără ocolișuri și fără perdea. O sursă direct la țintă. Înființat în 2018, am reușit să intru în milioane de case de români din toată lumea cu informații de ultimă oră, extrem, sănătate, știri de actualitate, lifestyle, diaspora și curiozități.
Îmi place să dau voce celor ce nu au glas, celor care rămân în liniște de teamă să nu facă prea multă gălăgie, celor care stau ascunși de teamă să nu fie văzuți…
Dacă apreciați munca mea, modul meu de a scrie, puteți să mă susțineți cu un contribut oricât de mic și fără obligații. Mulțumesc pentru ajutor.