Doua adolescente au cazut de pe un zgarie-nori in timp ce isi faceau selfie

Doua adolescente au cazut de pe un zgarie-nori in timp ce isi faceau selfie

Alyona Anopina și Polina Kavaleva, doua studente din Rusia în vârstă de 14 ani s-au urcat  pe doi zgârie-nori diferiți, la 24 de ore distanță, pentru a-și  face un selfie pe fundalul uluitor al metropolei. Conform reconstrucțiilor, ele și-ar fi pierdut echilibrul și ar fi căzut în gol, iar impactul a fost devestator. Nu este pentru prima dată când au loc astfel de incidente în Rusia.

 

Anchetatorii au deschis o investigație pentru a vedea dacă într-adevăr ăn ambele cazuri este vorba de un accident sau crimă.

Prima victimă s-a urcat pe un zgârie-nori  din Atkarsk, în regiunea Saratov, pe 26 aprilie 2019, iar corpul său a fost găsit ascuns lângă o fabrică de îmbrăcăminte abandonată. Conform reconstrucției cazului, fata era cu niște prieteni în noaptea în care ar fi căzut de pe zgârie-nori. Prietenii au declarat autorităților că s-au uract pe zgârie-nori ca să-și facă un selfie, dar Alyona s-a dezechilibrat și a căzut.

 

Cazul tinerei Polina, care a murit 27 aprilie 2019, este similar. Adolescentul a plecat cu niște prieteni într-o clădire cu nouă etaje din orașul Dzerzhinsk, în regiunea Nijni Novgorod, cu intenția de a face o fotografie pentru a posta pe social media. Potrivit mărturiei, ar fi “împiedicat și ar fi căzut”.  În ciuda intervenției rapide ale ambulanței, pentru ea nu s-a mai putut face nimic.

 

 

Poliția examinează toate ipotezele, având în vedere că în Rusia au avut loc deja episoade tragice, cum ar fi cele ale celor două adolescente de 14 ani.

Te-ar putea interesa și Baietel ucis de tatal vitreg, mama isi apara iubitul si nu cheama salvarea: “intestinul a fost spart”

Pentru mai multe articole interesante rămâi cu noi pe MondoNews24

Urmărește pagina noastră de Facebook

Lasă un comentariu
Spread the love

O voce liberă fără stăpâni !
Un, blog, un portal de știri fără șefi ! Este gratis ! RoMondoNews24, un altfel de blog, un altfel de portal cu știri din întreaga lume. O sursă de informație fără ocolișuri și fără perdea. O sursă direct la țintă. Înființat în 2018, am reușit să intru în milioane de case de români din toată lumea cu informații de ultimă oră, extrem, sănătate, știri de actualitate, lifestyle, diaspora și curiozități.
Îmi place să dau voce celor ce nu au glas, celor care rămân în liniște de teamă să nu facă prea multă gălăgie, celor care stau ascunși de teamă să nu fie văzuți…
Dacă apreciați munca mea, modul meu de a scrie, puteți să mă susțineți cu un contribut oricât de mic și fără obligații. Mulțumesc pentru ajutor.