Dorothy, la 12 ani vândută cu 20 de euro: este deja mama a cinci copii

Dorothy, este o fetiță ca  multe alte fetițe care au fost smulse de lângă copilărie, păpuși și școală.  A fost vândută de către familia ei înainte de a împlini 12 ani.

În întreaga lume sunt aproximativ 15 milioane de fetițe vândute înainte ca ele să devină adulte. Potrivit FanPage.it, Dorothy, originară din Becheve, era o fetiță cu o copilărie fericită. Asta înainte ca părinții ei să-i aducă în casă viitorul ei soț.

În povestea ei, Dorothy a explicat că s-a lăsat convinsă de mătușa ei care i-a promis că o va salva de acel om…dar nu a fost nimic adevărat.

A fost vândută pentru a achita o datorie.

Chiar dacă fata a încercat să fugă, a fost oricum găsită de Philips, bărbatul care mai târziu a devenit soțul ei. Pentru îndrăzneala ei de a fugi, fata a fost pedepsită. Ea a povestit momentele dramatice prin care a trecut: ”Femeile din sat mă țineau în timp ce el mă viola…”

O femeie și-a incendiat soțul după ce a aflat că a abuzat de fiica ei de 7 ani

Câteva săptămâni mai târziu, Dorothy a început să aibă grețuri …și-a dat seama că era însărcinată.

dorothy2 1Astăzi, Dorothy, chiar dacă nu are încă 18 ani este mama a cinci copii, care printre altele copii care sunt subnutriți din cauza sărăciei. Pe spatele ei acum apasă și îngrijirea soțului care este prea bătrân să mai muncească. Cazuri ca a lui Dorothy din păcate sunt la ordinea zilei. Odată vândute sunt obligate să se căsătorească devenind astfel sclave.

Nu mai au libertatea de a-și trăi viața, acum aparțin  soților.

În ciuda faptului că este o practică ilegală în Nigeria, în unele sate continuăm să fim martorii acestor evenimente dramatice fără a putea trage semnale de alarmă împotriva acestei probleme sociale de o gravitate extremă.

Pentru mai multe articole interesante rămâi cu noi pe RoMondoNews24 și Google News

Urmărește pagina noastră de Twitter, Instagram, Odnoklassniki, Tumblr și Reddit

RoMondoNews24 este împotriva difuzării știrilor false. Veridicitatea informațiilor raportate pe romondonews24.com este verificată în prealabil prin consultarea altor surse.
Lasă un comentariu

O voce liberă fără stăpâni !
Un, blog, un portal de știri fără șefi ! Este gratis ! RoMondoNews24, un altfel de blog, un altfel de portal cu știri din întreaga lume. O sursă de informație fără ocolișuri și fără perdea. O sursă direct la țintă. Înființat în 2018, am reușit să intru în milioane de case de români din toată lumea cu informații de ultimă oră, extrem, sănătate, știri de actualitate, lifestyle, diaspora și curiozități.
Îmi place să dau voce celor ce nu au glas, celor care rămân în liniște de teamă să nu facă prea multă gălăgie, celor care stau ascunși de teamă să nu fie văzuți…
Dacă apreciați munca mea, modul meu de a scrie, puteți să mă susțineți cu un contribut oricât de mic și fără obligații. Mulțumesc pentru ajutor.