Dormeau în mașină, zăpăciți de droguri, iar fiul lor de 1 an rătăcea singur printr-o parcare

Jordyn Freemande 24 de ani, și Randy McMillin, în vârstă de 27 de ani, sunt deja în închisoare. În mașina lor parcată în afara unui restaurant din Florida, erau cei doi copii de doar 9 luni și un alt băiețel rătăsea singur prin parcare desculț și aproape dezbrăcat.

Angajații unui restaurant din Panama City, Florida, au observat că băiețelul rătăce singur afară în jurul ore 5 dimineață, iar in paracre se sflau doi adulți leșinați din cauza drogurilor. Aceștia au încercat să-i trezeacă dar fără nici un rezultat, așa că au chemat poliția. Când au venit agenții, au găsit droguri în interiorul vehiculului, dar mai presus de toate alți doi copii – gemeni – de doar 9 luni .

Un soldat din vechiul regiment al lui William și Harry, obligat să se scufunde gol într-un butoi plin cu fecale de cai și șobolani morți VIDEO

“Toți cei trei copii păreau sănătoși, dar aveau nevoie de haine și scutece curate. Ofițerii noștri i-au ajutat să se schimbe în timp ce angajații restaurantului le-au dat de maâncare “a scris pagina Panama City Facebook într-un post.

1 1 1Adulții au fost identificați ca Jordyn Freeman, 24 de ani, și Randy McMillin, de 27 de ani, din West Portsmouth, Ohio. Ambele au probleme cu drogurile. Cuplul se află acum în închisoarea din Bay County, sub acuzația de abandonare a copiilor, posesie de metamfetamină și posesie de echipament pentru droguri. Copiii au fost repartizați la Departamentul pentru copii și familie. WMBB din Panama City a raportat că cel mai mare dintre copii  are doar 21 de luni.

Potrivit poliției, McMillin este descris ca prietenul lui Freeman, deci nu este tatăl biologic copiilor.

Pentru mai multe articole interesante rămâi cu noi pe RoMondoNews24

Urmărește pagina noastră de FacebookTwitter și Instragram

 

Lasă un comentariu

O voce liberă fără stăpâni !
Un, blog, un portal de știri fără șefi ! Este gratis ! RoMondoNews24, un altfel de blog, un altfel de portal cu știri din întreaga lume. O sursă de informație fără ocolișuri și fără perdea. O sursă direct la țintă. Înființat în 2018, am reușit să intru în milioane de case de români din toată lumea cu informații de ultimă oră, extrem, sănătate, știri de actualitate, lifestyle, diaspora și curiozități.
Îmi place să dau voce celor ce nu au glas, celor care rămân în liniște de teamă să nu facă prea multă gălăgie, celor care stau ascunși de teamă să nu fie văzuți…
Dacă apreciați munca mea, modul meu de a scrie, puteți să mă susțineți cu un contribut oricât de mic și fără obligații. Mulțumesc pentru ajutor.