Donald Trump, o noua gafa pe Twitter: “138 de milioane de morți”

Donald Trump, o noua gafa pe Twitter: “138 de milioane de morți”

O nouă gafă pentru Donald Trump pe Twitter. Președintele Statelor Unite, care nu este la o primă abatere privind greșelile de ortografie și nu numai, a revenit și astăzi: din cele 138 de decese ale atacurilor din Sri Lanka i-a înmulțit până  la 138 de milioane.

 

 

Sincere condoleanțe din partea poporului american către poporul din Sri Lanka pentru atacurile teroriste oribile împotriva bisericilor și hotelurilor care au ucis 138 de milioane de oameni” ….sau mai bine zis, cu șase ori mai mult populația întregii țări.

 

tweet 1

Mesajul a fost șters câteva minute mai târziu, și modificat cu numărul exact ale victimelor.

Te-ar putea interesa și Sarbatori de Paste in sange: explozii in biserici si hoteluri: peste 150 de morti, este un dezastru

Pentru mai multe articole interesante rămâi cu noi pe MondoNews24

Urmărește pagina noastră de Facebook

Lasă un comentariu
Spread the love

O voce liberă fără stăpâni !
Un, blog, un portal de știri fără șefi ! Este gratis ! RoMondoNews24, un altfel de blog, un altfel de portal cu știri din întreaga lume. O sursă de informație fără ocolișuri și fără perdea. O sursă direct la țintă. Înființat în 2018, am reușit să intru în milioane de case de români din toată lumea cu informații de ultimă oră, extrem, sănătate, știri de actualitate, lifestyle, diaspora și curiozități.
Îmi place să dau voce celor ce nu au glas, celor care rămân în liniște de teamă să nu facă prea multă gălăgie, celor care stau ascunși de teamă să nu fie văzuți…
Dacă apreciați munca mea, modul meu de a scrie, puteți să mă susțineți cu un contribut oricât de mic și fără obligații. Mulțumesc pentru ajutor.