Don Arthur a violat zeci de minori după care a fugit în Maroc: trei dintre victime s-au sinucis

Arthur Perrault , un fost preot catolic în vârstă de 81 de ani, a fost condamnat la 30 de ani de închisoare de către un tribunal al districtului american pentru că a abuzat sexual de un băiat de 10 ani. Cu toate acestea, victimele preotului pedofil sunt zeci de copii.

Înainte de a fi arestat ca un ”pedofil în serie” în 1992, Perrault a predat timp de 20 de ani la American Language Center, în Tangeri. Faptele datează de acum câteva decenii, când Perrault era preot în parohia Sf. Bernadette din Albuquerque, New Mexico.

Atac Islamist: strigă ”Allah Akbar” și înjunghie un militar din Milano

 

“A fost cel mai bun prieten al meu”, a spus David, principalul acuzator al fostului cleric. Bărbatul care are astăzi 40 de ani nu a fost singura victimă. La proces au fost asistate alte cinci persoane, printre care Elaine Montoya, o femeie de șaizeci de ani violată de preotul paroh în anii ’80. Potrivit rapoartelor de la Albuquerque Journal, trei dintre copiii abuzați s-au sinucis înainte de a împlini 18 ani.

În timpul procesului, în timp ce martorii povesteau despre abuzurile lor, preotul pedofil  ținea mereu privirea în jos, neputând să privească în ochii acelor adulți cărora le-a i-a copilăria.

Bebeluși cu malformații ale mâinii, cazul care face Germania să tremure

 

“Va trebui să explici acțiunile tale în fața lui Dumnezeu atotputernic și vei fi responsabil – a spus unul dintre cei abuzați de pedofil – merită aceeași suferință pe care ai provocat-o: o viață de chin și mizerie “. „În timp ce Perrault era liber prin Maroc – a scris una dintre victime într-o scrisoare judecătoarei – probabil că viola  alți copii . Vă îndemn să impuneți pedeapsa maximă “.

Și așa a fost: judecătoarea de la Santa Fe, Martha Vázquez, era inflexibilă, iar pe 13 septembrie a condamnat-o pe fostul preot la 30 de ani de închisoare și, având în vedere vârsta înaintată, asta înseamnă că Perrault va trece restul ei zile în închisoare.

“Acesta este cel mai rău caz pe care l-am văzut vreodată – a spus Vázquez în verdictul său – în 26 de ani nu m-am confruntat niciodată cu un astfel de similar al minorilor din New Mexico”.

De Marius Oprea

Pentru mai multe articole interesante rămâi cu noi pe RoMondoNews24

Urmărește pagina noastră de FacebookTwitter și Instragram

Lasă un comentariu
Spread the love

O voce liberă fără stăpâni !
Un, blog, un portal de știri fără șefi ! Este gratis ! RoMondoNews24, un altfel de blog, un altfel de portal cu știri din întreaga lume. O sursă de informație fără ocolișuri și fără perdea. O sursă direct la țintă. Înființat în 2018, am reușit să intru în milioane de case de români din toată lumea cu informații de ultimă oră, extrem, sănătate, știri de actualitate, lifestyle, diaspora și curiozități.
Îmi place să dau voce celor ce nu au glas, celor care rămân în liniște de teamă să nu facă prea multă gălăgie, celor care stau ascunși de teamă să nu fie văzuți…
Dacă apreciați munca mea, modul meu de a scrie, puteți să mă susțineți cu un contribut oricât de mic și fără obligații. Mulțumesc pentru ajutor.