”Domnule agent, vrei să fumezi puțin cu mine?”. Femeie arestată pentru deținere ilegală de marijuana

O femeie din Florida a fost arestată după ce a invitat un ofițer de poliție să i se alăture la o… marijuana. Potrivit Daily Star Online, un ofițer de poliție a văzut o femeie care stătea singură într-o mașină în jurul orei 8:00 duminică dimineața.

Femeia, identificată ulterior drept Constance Ann Polk, rezidentă în micul oraș Wildwood, a confirmat că deține canabis și a întrebat agentul dacă ar dori să se alăture ei pentru a fuma…

„Femeia a spus că deține marijuana și m-a întrebat dacă vreau să fumez cu ea”, a scris șeriful adjunct în raport. Acuzata a deschis apoi o pungă, care era așezată pe scaunul pasagerului, iar în interior a identificat un recipient mic de sticlă , fără niciun fel de etichetă, care conținea o substanță cu frunze verzi”, se arată în raportul arestare.

Citește și :  Vremea extrem de rea ​​în Franța: în regiunea Nisa 12 persoane sunt date dispărute

Femeia l-a invitat pe ofițer să miroasă substanța: „Mirosea a marijuana”, a adăugat șeriful adjunct. În timpul verificării, agentul a găsit și un pachet de foițe. Ofițerul a întrebat-o pe femeie dacă are un card care o autoriza să cumpere marijuana pentru tratament medical. „Nu o am, dar aș fi foarte interesată să o obțin”, răspunde femeia.

Femeia fost arestată sub acuzația de deținere ilegală de marijuana .

Pentru mai multe articole interesante rămâi cu noi pe RoMondoNews24

Urmărește pagina noastră de Twitter,  Instagram, Odnoklassniki, Tumblr și Reddit

Lasă un comentariu

O voce liberă fără stăpâni !
Un, blog, un portal de știri fără șefi ! Este gratis ! RoMondoNews24, un altfel de blog, un altfel de portal cu știri din întreaga lume. O sursă de informație fără ocolișuri și fără perdea. O sursă direct la țintă. Înființat în 2018, am reușit să intru în milioane de case de români din toată lumea cu informații de ultimă oră, extrem, sănătate, știri de actualitate, lifestyle, diaspora și curiozități.
Îmi place să dau voce celor ce nu au glas, celor care rămân în liniște de teamă să nu facă prea multă gălăgie, celor care stau ascunși de teamă să nu fie văzuți…
Dacă apreciați munca mea, modul meu de a scrie, puteți să mă susțineți cu un contribut oricât de mic și fără obligații. Mulțumesc pentru ajutor.