Doliul în lumea sportului. Găsită într-un lac de sânge, a fost ucisă: Priscilla avea 42 de ani

Doliul în lumea sportului. Găsită într-un lac de sânge, a fost ucisă: Priscilla avea 42 de ani

Suntem în Johannesburg, Africa de Sud unde s-a făcut o descoperire macabră într-o casă Fourways, la nord de metropola sud-africană. Acasă, într-un lac de sânge, a fost așezat corpul fără viață al Priscilla du Toit, o culturistă în vârstă de 42 de ani. Femeia a fost ucisă brutal, a fost victimă a unui atac violent.

O mașină a intrat într-un grup de 6 pietoni: o femeie a murit zdrobită de mașină

Chiar dacă poliția locală păstrează confidențialitatea maximă asupra incidentului și a investigațiilor care sunt în curs de desfășurare, potrivit unor mass-media sud-africane, corpul său ar fi fost torturat în timpul atacului, astfel încât nici fratele ei nu a reușit să o identifice la morgă.   O moarte extrem de violentă.

priscilla

Printre puținele informații  crima a avut loc între luni, 14 octombrie și joi, 17 octombrie, s-a aflat că rudele, ne mai reușind să o contacteze și s-au dus la locuința sa unde au găsit cadavrul femeii într-o baltă de sânge.

Datorită naturii anchetei, anchetatorii poliției Fourways nu au făcut nicio declarație despre modul în care a fost ucisă.

Lasă un comentariu

O voce liberă fără stăpâni !
Un, blog, un portal de știri fără șefi ! Este gratis ! RoMondoNews24, un altfel de blog, un altfel de portal cu știri din întreaga lume. O sursă de informație fără ocolișuri și fără perdea. O sursă direct la țintă. Înființat în 2018, am reușit să intru în milioane de case de români din toată lumea cu informații de ultimă oră, extrem, sănătate, știri de actualitate, lifestyle, diaspora și curiozități.
Îmi place să dau voce celor ce nu au glas, celor care rămân în liniște de teamă să nu facă prea multă gălăgie, celor care stau ascunși de teamă să nu fie văzuți…
Dacă apreciați munca mea, modul meu de a scrie, puteți să mă susțineți cu un contribut oricât de mic și fără obligații. Mulțumesc pentru ajutor.