Doliu în presă! Jurnalista Miriam Eugenia Soare s-a stins din viață

Doliu în presă! Jurnalista Miriam Eugenia Soare s-a stins din viață, la un an de când a cerut ajutor public să nu moară.

Jurnalista Miriam Eugenia Soare a încetat din viață, joi seară, după ce s-a luptat timp de patru ani din răsputeri cu boala, însă mai avea multe de făcut.

În urmă cu un an, jurnalista îi adresa o scrisoare publică adresată ministrului sănătății, în care o implora pe Sorina Pintea să ia măsuri pentru a-i prelungi viața.

Miriam Eugenia Soare a fost diagnosticată în 2015 cu cancer la sân și a suferit o dublă masectomie.

Însă după un an, medicii din Turcia au descoperit mai multe metastaze pulmonare, în condițiile în care femeii i se spusese în România că are o banală răceală și primise un tratament cu antibiotic.

Femeia și-a tăiat ambii sâni la o clinică privată. Din păcate, strigărul de ajutor nu a ajuns la timp la urechile cui trebuia, astfel că Miriam Eugenia Soare s-a stins din viață la doar 54 de ani.

”Am plecat. Am făcut-o aseară, în liniște. Nu știu cum va fi lumea fără mine. Și nu voi ști niciodată.

”Dar drumul meu a fost până aici. Vă las în urmă pe toți, prieteni, cunoștințe, mai puțin prieteni și dușmani. Fiecare ați fost în viața mea cu un scop. Și celor mai mulți, vă mulțumesc pentru asta. Am fost în viața multora dintre voi. Și îmi place să cred că tot cu un scop. Și vouă vă mulțumesc pentru că m-ați primit. Am trăit intens, cât pentru o sută de vieți. Și mai mai fi trăit tot atâtea”, a fost mesajul scris de jurnalistă înainte de a pierde lupta cu cancerul.

Pentru mai multe articole interesante rămâi cu noi pe RoMondoNews24 și Google News

Urmărește pagina noastră de Twitter, Instagram, Odnoklassniki, Tumblr și Reddit

Lasă un comentariu

O voce liberă fără stăpâni !
Un, blog, un portal de știri fără șefi ! Este gratis ! RoMondoNews24, un altfel de blog, un altfel de portal cu știri din întreaga lume. O sursă de informație fără ocolișuri și fără perdea. O sursă direct la țintă. Înființat în 2018, am reușit să intru în milioane de case de români din toată lumea cu informații de ultimă oră, extrem, sănătate, știri de actualitate, lifestyle, diaspora și curiozități.
Îmi place să dau voce celor ce nu au glas, celor care rămân în liniște de teamă să nu facă prea multă gălăgie, celor care stau ascunși de teamă să nu fie văzuți…
Dacă apreciați munca mea, modul meu de a scrie, puteți să mă susțineți cu un contribut oricât de mic și fără obligații. Mulțumesc pentru ajutor.