Doliu în muzică: cântărețul Kenny Rogers a murit la 81 de ani

Pictograma muzicii country Kenny Rogers a murit aseară la vârsta de 81 de ani, a anunțat familia sa, potrivit rapoartelor mass-media americane. Rogers  locuia în statul Georgia, a murit din „cauze naturale” în casa sa. În declarația sa, familia a susținut că cântăreața “a lăsat o amprentă indelebilă în istoria muzicii americane”.

Citește și Coronavirus, care sunt persoanele cele mai expuse riscului Covid-19

Rogers,  lasă cinci copii, din cele cinci căsătorii ale sale. A fost introdus în Hall Music of Fame de la Country Music în 2013 și  în același an, a primit un Lifetime Achievement Award de la Country Music Association. Om de afaceri calificat, Rogers a condus de-a lungul timpului mai multe inițiative, în principal în sectorul imobiliar și în sectorul restaurantelor.

Pentru mai multe articole interesante rămâi cu noi pe RoMondoNews24

Urmărește pagina noastră de FacebookTwitter și Instragram  

Lasă un comentariu
Spread the love

O voce liberă fără stăpâni !
Un, blog, un portal de știri fără șefi ! Este gratis ! RoMondoNews24, un altfel de blog, un altfel de portal cu știri din întreaga lume. O sursă de informație fără ocolișuri și fără perdea. O sursă direct la țintă. Înființat în 2018, am reușit să intru în milioane de case de români din toată lumea cu informații de ultimă oră, extrem, sănătate, știri de actualitate, lifestyle, diaspora și curiozități.
Îmi place să dau voce celor ce nu au glas, celor care rămân în liniște de teamă să nu facă prea multă gălăgie, celor care stau ascunși de teamă să nu fie văzuți…
Dacă apreciați munca mea, modul meu de a scrie, puteți să mă susțineți cu un contribut oricât de mic și fără obligații. Mulțumesc pentru ajutor.