Doliu în lumea muzicii: Johnny Nash a încetat din viață

Cântărețul american Johnny Nash a încetat din viață pe 6 octombrie, la domiciliul său din Houston, Texas. Avea 80 de ani. Potrivit rapoartelor Associated Press , cantautorul a murit din cauze naturale după ce sănătatea sa s-a deteriorat în ultimele luni, după cum declarase și fiului său, Johnny Nash Jr .

Citește și Italia, cine nu poartă masca afară, riscă o amendă până la 3 mii de euro

Renumit pentru interpretarea piesei „ I Can See Clearly Now ”, de-a lungul anilor Johnny Nash a trecut de la pop la muzică reggae, devenind primul expert nativ american în gen și lansând cariera prietenului său Bob Marley.

Pentru mai multe articole interesante rămâi cu noi pe RoMondoNews24

Urmărește pagina noastră de Twitter,  Instagram, Odnoklassniki, Tumblr și Reddit

Lasă un comentariu
Spread the love

O voce liberă fără stăpâni !
Un, blog, un portal de știri fără șefi ! Este gratis ! RoMondoNews24, un altfel de blog, un altfel de portal cu știri din întreaga lume. O sursă de informație fără ocolișuri și fără perdea. O sursă direct la țintă. Înființat în 2018, am reușit să intru în milioane de case de români din toată lumea cu informații de ultimă oră, extrem, sănătate, știri de actualitate, lifestyle, diaspora și curiozități.
Îmi place să dau voce celor ce nu au glas, celor care rămân în liniște de teamă să nu facă prea multă gălăgie, celor care stau ascunși de teamă să nu fie văzuți…
Dacă apreciați munca mea, modul meu de a scrie, puteți să mă susțineți cu un contribut oricât de mic și fără obligații. Mulțumesc pentru ajutor.