Doliu în cinema: un alt actor din celebrul serial Beverly Hills 90210, a murit

Lumea americană a divertismentului plânge moartea prematură a actorului Brian Turk , care a murit pe 13 septembrie la doar  49 de ani. În timpul carierei sale, Turk a jucat atât la cinema, cât și la televizor, inclusiv în celebrul serial TV Beverly Hills 90210 , difuzat în perioada 1990 – 2000, în care interpreta personajul lui Tiny .

Turk a fost doborât de o tumoră cerebrală cu care se luptă încă de la începutul anului 2018 și devenise recent terminal.

Luke Perry a Murit ! Actorul de 52 de ani suferise un atac cerebral

Actorul a devenit cunoscut pentru rolul său din serialul TV Carnivale , produs de Hbo între 2003 și 2005. De-a lungul anilor, a avut roluri și în alte seriale de televiziune celebre precum Criminal Minds , General Hospital și Buffy the Vampire Slayer . Ultimul său rol de televiziune a fost în 2007, când a apărut în Two Men and Half Men, alături de Charlie Sheen și Jon Cryer.

Pentru a ajuta familia cu cheltuielile de înmormântare, a fost deschisă o strângere de fonduri pe popularul site web GoFoundMe. Turk lasă o soție și o fiică în vârstă de 8 ani.

Soarta lui Brian Turk pare să o urmeze pe cea a lui Luke Perry  care a murit în acest an  vârsta de 52 de ani, pe 4 martie , suferind un accident vascular cerebral.

De Ana Moldovan

Pentru mai multe articole interesante rămâi cu noi pe RoMondoNews24

Urmărește pagina noastră de FacebookTwitter și Instragram

Lasă un comentariu
Spread the love

O voce liberă fără stăpâni !
Un, blog, un portal de știri fără șefi ! Este gratis ! RoMondoNews24, un altfel de blog, un altfel de portal cu știri din întreaga lume. O sursă de informație fără ocolișuri și fără perdea. O sursă direct la țintă. Înființat în 2018, am reușit să intru în milioane de case de români din toată lumea cu informații de ultimă oră, extrem, sănătate, știri de actualitate, lifestyle, diaspora și curiozități.
Îmi place să dau voce celor ce nu au glas, celor care rămân în liniște de teamă să nu facă prea multă gălăgie, celor care stau ascunși de teamă să nu fie văzuți…
Dacă apreciați munca mea, modul meu de a scrie, puteți să mă susțineți cu un contribut oricât de mic și fără obligații. Mulțumesc pentru ajutor.