Doi vegani fanatici și-au înfometat copilul de 5 luni. Ce i-au dat să mănânce

Doi americani vegani sunt acuzați că aproape şi-au înfometat până la moarte copilul de doar 5 luni, după ce l-au hrănit cu o „formulă de lapte” bazată pe cartofi.

Copilul cântărea puţin peste 3,8 kg atunci când a fost descoperit de autorităţi, cu aproape 500 de grame mai puţin decât la naştere, transmite New York Post.

Un pui de focă a fost bătut cu brutalitate pe o plajă de un pescar din nordul Franței

Julia French (20 de ani) şi partenerul ei, Robert Buskey (31 de ani), sunt acuzaţi de neglijarea copilului. Ei au fost arestați, iar în acest moment se află închiși la închisoarea din Brevadr.

Băiatul se află într-un spital din Florida, în afara oricărui pericol. Dar medicii se tem oricum pentru copil, deoarece lipsa unei alimentații adecvate în primele cinci luni de viață  poate avea un impact devastator asupra micuțului.

Pentru mai multe articole interesante rămâi cu noi pe RoMondoNews24

Urmărește pagina noastră de FacebookTwitter și Instragram

 

Lasă un comentariu
Spread the love

O voce liberă fără stăpâni !
Un, blog, un portal de știri fără șefi ! Este gratis ! RoMondoNews24, un altfel de blog, un altfel de portal cu știri din întreaga lume. O sursă de informație fără ocolișuri și fără perdea. O sursă direct la țintă. Înființat în 2018, am reușit să intru în milioane de case de români din toată lumea cu informații de ultimă oră, extrem, sănătate, știri de actualitate, lifestyle, diaspora și curiozități.
Îmi place să dau voce celor ce nu au glas, celor care rămân în liniște de teamă să nu facă prea multă gălăgie, celor care stau ascunși de teamă să nu fie văzuți…
Dacă apreciați munca mea, modul meu de a scrie, puteți să mă susțineți cu un contribut oricât de mic și fără obligații. Mulțumesc pentru ajutor.