Doi tineri au incendiat o casă în care au murit 4 din cei 5 copii a unei familii: condamnați

Michelle Pearson, o mamă în vârstă de 37 de ani care a fost rănită grav într-un incendiu în casa ei din Walkdean, Salford, în Great Manchester. În decembrie trecut, casa ei a fost incendiată de Zak Bolland și David Worrall, 25 și respectiv 23 de ani. În acel oribil incendiu 4 din cei 5 copii a familiei au murit. Iar Michelle Pearson a fost grav rănită.

De curând starea femeii părea să se îmbunătățească, dar ieri ea a murit. Mama femeii a dat tragicul anunț: „Din păcate, aseară, după 20 de luni dure și de luptă, Michelle a noastră și-a întins aripile și s-a alăturat copiilor”, a scris ea pe Facebook.

Un băiețel de 3 ani se ascunde de fratele lui în mașina de spălat și moare asfixiat

Printre flăcările incediului au  murit Demi, în vârstă de 14, Brandon, în vârstă de 8 ani, Lacie, în vârstă de 7 ani și micuța Lia de 3 ani.  În urma investigațiilor autoritățile au arestat cei doi tineri  Zak Bolland și David Worrall. Se pare că la baza actului criminal a fost o reglare de conturi  cu fratele mai mare al  victimelor, Kyle Pearson de 17 ani el fiind și unicul supraviețuitor.

Tinerii de 20 de ani, au fost condamnați la închisoare pe viață, scrie Metro.

De Marius Oprea

Pentru mai multe articole interesante rămâi cu noi pe RoMondoNews24

Urmărește pagina noastră de FacebookTwitter și Instragram

 

Lasă un comentariu

O voce liberă fără stăpâni !
Un, blog, un portal de știri fără șefi ! Este gratis ! RoMondoNews24, un altfel de blog, un altfel de portal cu știri din întreaga lume. O sursă de informație fără ocolișuri și fără perdea. O sursă direct la țintă. Înființat în 2018, am reușit să intru în milioane de case de români din toată lumea cu informații de ultimă oră, extrem, sănătate, știri de actualitate, lifestyle, diaspora și curiozități.
Îmi place să dau voce celor ce nu au glas, celor care rămân în liniște de teamă să nu facă prea multă gălăgie, celor care stau ascunși de teamă să nu fie văzuți…
Dacă apreciați munca mea, modul meu de a scrie, puteți să mă susțineți cu un contribut oricât de mic și fără obligații. Mulțumesc pentru ajutor.