Doi tineri au căzut de la etajul al treilea în timpul unui raport intim

Accidentul s-a produs Carapungo, Ecuador. Cuplul întreținea relații intime pe balcon.

Trupurile celor doi, o femeie de 28 de ani și un bărbat ei de 35 de ani au fost găsite pe terasa blocului, scrie Daily Mail  . Tragedia s-a produs după o petrecere de absolvire organizată de tânără, mama unei fetițe de 8 ani, în locuința sa.

Zeus, câinele erou: apără doi copii de mușcătura unui șarpe veninos, dar este mușcat și moare

Descoperirea șocantă fost făcută de o vecină care la un moment dat a auzit un zgomot bizar și s-a grăbit afară să vadă despre ce este vorba găsind trupurile goale a celor doi.

Autoritățile au anunțat că au deschis  o anchetă în vederea stabilirii modului în care s-a produs tragedia, însă potrivit presei locale, cei doi nu au fost conștienți de înălțimea parapetului balconului și au căzut de la etaj. Parapetul a cedat  în timp ce întrețineau relații intime.

Pentru mai multe articole interesante rămâi cu noi pe RoMondoNews24

Urmărește pagina noastră de FacebookTwitter și Instragram

Lasă un comentariu
Spread the love

O voce liberă fără stăpâni !
Un, blog, un portal de știri fără șefi ! Este gratis ! RoMondoNews24, un altfel de blog, un altfel de portal cu știri din întreaga lume. O sursă de informație fără ocolișuri și fără perdea. O sursă direct la țintă. Înființat în 2018, am reușit să intru în milioane de case de români din toată lumea cu informații de ultimă oră, extrem, sănătate, știri de actualitate, lifestyle, diaspora și curiozități.
Îmi place să dau voce celor ce nu au glas, celor care rămân în liniște de teamă să nu facă prea multă gălăgie, celor care stau ascunși de teamă să nu fie văzuți…
Dacă apreciați munca mea, modul meu de a scrie, puteți să mă susțineți cu un contribut oricât de mic și fără obligații. Mulțumesc pentru ajutor.