Doi studenți la o facultate din Anglia înregistrați în momente intime într-o clasă

Actul a fost surprins de un student al Birmingham City University (BCU), care a postat imaginile online .Videoclipul, care a înregistrat peste 5.000 de aprecieri înainte de a fi eliminat de pe Twitter, a șocat utilizatorii de pe social media care au reacționat imediat, relatează Daily Star.

Filmarea s-a răspândit rapid pe rețelele de socializare cu titlul: “Se gândește cineva să vină BCU? Gândiți-vă din nou. Aceasta este sala noastră de curs.”

Citește și Coronavirus, crește alarma: 41 de morți și 1300 de infectați

Un purtător de cuvânt al BCU a declarat: „Investigăm materialele și originile sale, pentru a identifica locația acestora și pentru a stabili dacă a existat o încălcare a politicii universitare. Se vor lua măsuri dacă se va constata că cineva a acționat în încălcarea politicilor universitare sau dacă poliția crede că a fost comisă o infracțiune.”

Pentru mai multe articole interesante rămâi cu noi pe RoMondoNews24

Urmărește pagina noastră de FacebookTwitter și Instragram

 

Lasă un comentariu
Spread the love

O voce liberă fără stăpâni !
Un, blog, un portal de știri fără șefi ! Este gratis ! RoMondoNews24, un altfel de blog, un altfel de portal cu știri din întreaga lume. O sursă de informație fără ocolișuri și fără perdea. O sursă direct la țintă. Înființat în 2018, am reușit să intru în milioane de case de români din toată lumea cu informații de ultimă oră, extrem, sănătate, știri de actualitate, lifestyle, diaspora și curiozități.
Îmi place să dau voce celor ce nu au glas, celor care rămân în liniște de teamă să nu facă prea multă gălăgie, celor care stau ascunși de teamă să nu fie văzuți…
Dacă apreciați munca mea, modul meu de a scrie, puteți să mă susțineți cu un contribut oricât de mic și fără obligații. Mulțumesc pentru ajutor.