Doi studenti au iesit la un gratar dar au incendiat o padure intreaga: 13 milioane de euro amenda

Doi studenti au iesit la un gratar dar au incendiat o padure intreaga: 13 milioane de euro amenda

O simplă ieșire la iarbă verde s-a transformat într-un dezastru: doi studenți au incendiat o pădure din orașul italian Como. Focul s-a răspândit până la jumătatea muntelui, ajungând la unele  case, inclusiv la o fermă în care au murit aproape toate animalele.

 

Doi studenți în vârstă de 20 de ani sunt acuzați că au provocat, în decembrie în zona Como, un incendiu într-o pădure de 1.000 de hectare, dintre care 110 au fost distruse iremediabil.  Cei doi se aflau  în casa bunicului unuia dintre ei cu prietenii pentru a sărbători sfârșitul anului pe Monte Berlinghera.

 

 

Potrivit presei italiene, procurorul de la Como a anunțat încheierea anchetei celor doi studenți vinovați cu o sentință în care vor trebui să plătească de la 13 milioane de euro . Nu este exclus faptul că vor apărea și alte cereri de despăgubiri  de la cele unsprezece părți civile identificate de procuror.

 

Te-ar putea interesa și Un medic specialist in fertilitate a folosit sperma lui si nu cea donatorilor: cel putin 49 de copii

Pentru mai multe articole interesante rămâi cu noi pe MondoNews24

Urmărește pagina noastră de Facebook

Lasă un comentariu
Spread the love

O voce liberă fără stăpâni !
Un, blog, un portal de știri fără șefi ! Este gratis ! RoMondoNews24, un altfel de blog, un altfel de portal cu știri din întreaga lume. O sursă de informație fără ocolișuri și fără perdea. O sursă direct la țintă. Înființat în 2018, am reușit să intru în milioane de case de români din toată lumea cu informații de ultimă oră, extrem, sănătate, știri de actualitate, lifestyle, diaspora și curiozități.
Îmi place să dau voce celor ce nu au glas, celor care rămân în liniște de teamă să nu facă prea multă gălăgie, celor care stau ascunși de teamă să nu fie văzuți…
Dacă apreciați munca mea, modul meu de a scrie, puteți să mă susțineți cu un contribut oricât de mic și fără obligații. Mulțumesc pentru ajutor.