Doi romani au blocat un tren in Italia

Doi romani au blocat un tren in Italia

Momente de tensiune ieri dimineață la bordul trenului regional de la Ancona-Ascoli Piceno, în Italia, care a rămas blocat mai mult timp din cauza a doi români prinși fără bilet și care nu au vrut să coboare din tren.

 

Protagoniștisunt doi români de 21 și 30 de ani. Prinși de contolor fără bilet, aceștia au fost invitați să coboare din tren sau să cumpere biletul. Dar, nu. Românii nu au intenționat să facă nici una, nici alta.  Acest lucru a dus în mod inevitabil la oprirea trenului prea mult timp în gara Loreto (Ancona) cauzând grave întârzieri. Aici personalul trenului au așteptat intervenția carabinierilor contactați anterior, pentru a debloca în cele din urmă situația.

 

Românii au fost arestați și identificați. Sunt doi cetătățeni români, fără domiciliu stabil și cu antecedente penale. Ei sunt cercetați în stare de libertate, scrie presa italiană.

Te-ar putea interesa și Un microbuz plin cu romani a fost spulberat de un TIR pe o sosea din Italia

Pentru mai multe articole interesante rămâi cu noi pe MondoNews24

Urmărește pagina noastră de Facebook

 

Lasă un comentariu
Spread the love

O voce liberă fără stăpâni !
Un, blog, un portal de știri fără șefi ! Este gratis ! RoMondoNews24, un altfel de blog, un altfel de portal cu știri din întreaga lume. O sursă de informație fără ocolișuri și fără perdea. O sursă direct la țintă. Înființat în 2018, am reușit să intru în milioane de case de români din toată lumea cu informații de ultimă oră, extrem, sănătate, știri de actualitate, lifestyle, diaspora și curiozități.
Îmi place să dau voce celor ce nu au glas, celor care rămân în liniște de teamă să nu facă prea multă gălăgie, celor care stau ascunși de teamă să nu fie văzuți…
Dacă apreciați munca mea, modul meu de a scrie, puteți să mă susțineți cu un contribut oricât de mic și fără obligații. Mulțumesc pentru ajutor.