Doi ratoni au devenit celebri: se transformă în statui atunci când sunt prinși noaptea într-o grădină / VIDEO

Cu câteva nopți în urmă, doi ratoni drăguți s-au strecurat pe furiș într-o grădină privată. Episodul divertent a fost înregistrat pe video de către proprietara casei, care a prins ratonii încercând să fugă fără să facă zgomot. Din spatele ferestrei, proprietara casei era gata să le filmeze iar ei au luat o atitudine cu adevărat curioasă : după atingerea geamului, cele două animale se opresc imediat și una dintre ele se ridică în două picioare și să se preface o statuie .

Citește și O mămică româncă a murit imediat după ce a născut într-un spital din Marea Britanie: ce nu au făcut medicii

Probabil că cele două animale au fost foarte înspăimântate de zgomot și, întrucât sunt animale inteligente și viclene, au crezut  că singura apărare posibilă  era să rămână nemișcate.

https://youtu.be/z8MEYP25JWk

Pentru mai multe articole interesante rămâi cu noi pe RoMondoNews24

Urmărește pagina noastră de FacebookTwitter și Instragram

Lasă un comentariu
Spread the love

O voce liberă fără stăpâni !
Un, blog, un portal de știri fără șefi ! Este gratis ! RoMondoNews24, un altfel de blog, un altfel de portal cu știri din întreaga lume. O sursă de informație fără ocolișuri și fără perdea. O sursă direct la țintă. Înființat în 2018, am reușit să intru în milioane de case de români din toată lumea cu informații de ultimă oră, extrem, sănătate, știri de actualitate, lifestyle, diaspora și curiozități.
Îmi place să dau voce celor ce nu au glas, celor care rămân în liniște de teamă să nu facă prea multă gălăgie, celor care stau ascunși de teamă să nu fie văzuți…
Dacă apreciați munca mea, modul meu de a scrie, puteți să mă susțineți cu un contribut oricât de mic și fără obligații. Mulțumesc pentru ajutor.