Doi prizonieri pedofili au fost uciși în bătaie de un criminal condamnat la închisoare pe viață

Doi prizonieri pedofili au fost uciși în bătaie de un criminal condamnat la închisoare pe viață

Potrivit unei declarații ale poliției penitenciare din California, un deținut condamnat perntru crimă,  Jonathan Watson , a ucis în bătaie alți doi deținuți condamnați pentru pedofilie Graham De Luis-Conti și David Bobb . Cei doi au murit la trei zile distanță unul de celălalt.

Cei doi pedofili trebuiau să execute o pedeapsă cu închisoarea pe viață  pentru agresiune sexuală agravată împotriva copiilor sub 14 ani, relatează Mirror.

Citește și O dădacă a opărit fetița de 16 luni de care avea grijă pentru a pleca mai repede de la servici. Motivul este șocant

Doi pedofili au murit din cauza „mai multor răni la cap” după ce au fost bătuți de un criminal condamnat la închisoare pe viață, spun autoritățile. Deși cei doi au fost sub îngrijirile medicale ale personalului medical din închisoare, David Bobb în vârstă de 48 de ani a murit în drum spre spital, iar De Luis-Conti a murit trei zile mai târziu pe 19 ianurie.

Watson fusese condamnat în 2009 la închisoare pe viață pentru omorul de primul grad.

Pentru mai multe articole interesante rămâi cu noi pe RoMondoNews24

Urmărește pagina noastră de FacebookTwitter și Instragram

Lasă un comentariu
Spread the love

O voce liberă fără stăpâni !
Un, blog, un portal de știri fără șefi ! Este gratis ! RoMondoNews24, un altfel de blog, un altfel de portal cu știri din întreaga lume. O sursă de informație fără ocolișuri și fără perdea. O sursă direct la țintă. Înființat în 2018, am reușit să intru în milioane de case de români din toată lumea cu informații de ultimă oră, extrem, sănătate, știri de actualitate, lifestyle, diaspora și curiozități.
Îmi place să dau voce celor ce nu au glas, celor care rămân în liniște de teamă să nu facă prea multă gălăgie, celor care stau ascunși de teamă să nu fie văzuți…
Dacă apreciați munca mea, modul meu de a scrie, puteți să mă susțineți cu un contribut oricât de mic și fără obligații. Mulțumesc pentru ajutor.